Імміграція до Манітоби
-
В чоловіка дві відмови тільки ціль візиту. А що ж тоді вказувати, просто екскурсію в Вінніпег?
-
Швидкість розгляду аплікацій цього тижня вражає 😟
-
Ну, стосовно фінансів у мене є підозра чому, як і про активи. Але чому відмова про ціл візиту, тут я геть не розумію. Я додав скани оригіналів та переклади свідоцтв про шлюб та народження дитини, витяги з реєстрів про нерухомість та їх переклади, плюс додав лист від работодацювця про оплачувану відпустку і що робота мене чекає. Все це додатково описав у листі-поясненні. Можливо, що вже, дійсно, не актуально писати про інтерв'ю з офіцером та вказувати його, як основну ціль в анкеті. Інших варіантів у мене нема😳
-
уф, співчуваю..
-
Дякую за роз'яснення. Виходить що запрошення на візит для офіцера є недостатнім документом? Ми наприклад ще додавали розписаний по днях план візиту, бронювання готелю і пояснення в листі ціль візиту. Але все одно "I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on the purpose of your visit."
-
Офіційно послуга коштує усього 5 канадських доларів. Посередники беруть 20-30 доларів (як правило американських). Запит подається онлайн постійними резидентами чи громадянами Канади. Ви повинні заповнити форму - згоду на те, що від вашого імені буде надіслано запит. Результат (файл GCMS Information Request) приходить на емейл того, хто відсилав запит, і вже пересилають вам. Якщо комусь потрібно, і ви є погодженим візитером через КУК, я можу надіслати цей запит. Я сплачую за запит і надсилаю вам підтвердження оплати. Від вас - тільки компенсація мені 5 доларів на PayPal, плюс якась там комісія (за транзакцію $0.30 плюс ще 4% конвертація в канадський долар).