Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую за інформацію
-
потрібно також розуміти, що лізинг дають тільки на нове авто з салону, а не на авто, якому 2-3 роки. Оскільки нюкамери не мають кредитного рейтингу нормального, то лізинг може бути під 4-6%
-
Чудовий приклад як теорія відрізняється від практики. Лізинг швидше дадуть, бо напряму від дилера, а кредит залежить від банку...
-
Дали тільки в лізинг і тільки на період дії робочої візи.
-
Жоден автосалон, жоден банк. Навіть пропонували 15-20%.
-
Знайомі хотіли брати кредит в авто. На робочій візі. ПР вже було в процесі. але це не має значення, бо "в процесі" не означає, що люди отримають ПР. Можуть і відмовити. Кредит не дали. Буквально кілька місяців тому. Спершу в автосалоні казали, що окей, а потім, коли прийшов час давати кредит - усі банки відмовили. Тільки дурно перевірили кредит рейтинг, який відразу понизився
-
Якщо робоча віза, тут треба говорити з фінансовим відділом. Якщо буде заплатити 20% внеску від вартості автомобіля, то тоді дадуть.
-
Дуже дякую за відповідь. Але в мене на початку буде тільки Робоча віза, можливо я зможу якось довести їм що я подався вже на пр, і маю роботу?)
-
З делершіпу прийшла відповідь, що якщо є пр кратка, то проблем з кредитом немає бути. Але думаю, що можливі нюанси, як то вищий інтерест рейт і так далі...
-
Дуже багато корисної інформації і щодо банків, і щодо візиту! Дякую велике!
-
Тим візитерам, які прибули вже на Ознайомчий візит у вересні та які ось-ось прибудуть у жовтні надзвичайно пощастило з погодою у Манітобі цього року. У нас до цих пір літо. Сьогодні +29, завтра +30
-
О, вітаємо! добре, що Канада вже трохи відкрилась і зараз нові іммігранти починають прибувати
-
Ми приїхали недавно. В Україні нічого не перевіряли, а в Канаді питали яку суму маємо та звідки кошти на лендингу. Ми мали довідку про зняття коштів і їх це влаштувало. Сума була трошки більша ніж вимагає процес на сім’ю з трьох людей.
-
Ось також у фейсбук, але тільки для тих, хто вже в процесі імміграції або живе у Канаді www.facebook.com/groups/manitobaua
-
буде досить людей вже тут, у Манітобі, то можливо, буде і більше спілкування
-
в основному у фейсбук, але ось є канал t.me/ManitobaLife
-
Можливо є якись канал де українці манітоби просто спілкуються?
-
Дякую
-
Дуже цікаво! Вітаю!
-
Вибачте що так сумбурно. Але як хтось має питання, не встидайтесь запитуйте. 😁
22 Jan 2023, 05:40
34228/237368
about an hour ago