Імміграція до Манітоби
-
SWM для всіх 6+ місяців, не залежить чи вони індуси чи українці. Можливо, він йде через іншу програму.
-
Закріпіть тоді відповідь зверху :)
-
Дякую за роз'яснення
-
Зі мною працює індус, його посада НЕ in-demand. Він мусить відпрацювати 1рік і подаватись, а я як українка на тій же посаді що і індус - 6 місяців
-
Ok. Це я для того, щоб спростити😁 мене ці запитання про списки просто почали дратувати.
-
Ви вже задавали схожі запитання кілька днів тому. Для українців існує special immigration measure for Ukrainians - де там щось пише про in demand? SWM також не має жодного критерію про in demand
-
в описі SWO нема вимоги професій immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swo/eligibility/
-
Я б сказав, що список виключно для тих, хто йде через SWO або після навчання у Манітобі (не плутати із special immigration measure for Ukrainians).
-
Не зрозумів. Хто "ми", хто "вони"? Буду вдячний якщо хтось більш зрозуміло відповість
-
Причому тут список? Не орієнтуйтеся на ніякий список професій. Просто дивіться, яка ваша професія, у якому TEER і від того відштовхуйтеся.
-
Українці не єдина нація, яка приймає участь в імміграційних програмах Манітоби!! Для нас спрощення, для них - список
-
А в чому сенс списку професій On-Demand. Працюватиму я за професієй On-Demand чи ні - що це змінює та на що впливає для мене? На SWM, SWO подаватися зможу?
-
6 грудня я зробила EOI 28 грудня - прийшло LAA
-
Наприклад в мене професія TEER 3,але професія не в списку затребуваних в манітобі,хочу подати за SWM ,то обов'язково здавати мову на CLB 5?
-
Я вибачаюсь. А можна посилання де написано що англійська не обов'язкова? Я не знаходжу.
-
Вау, яка оперативність! Зразу і відсилають.
-
Дякую 😊
-
Знову ж таки, моя суб'єктивна думка.
-
Я не можу вам казати шо ставте ось таке. Я особисто обирала для надання в установи іноземних держав. Пред‘явлення за місцем вимоги - це взагалі універсальне:)
-
Якщо на 5 не здав,то я так поняв краще взагалі не подавати англійську
22 Jan 2023, 05:40
3459/233720
16 minutes ago