Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, звідки ви взяли цей перелік? Він десь є на офіційному сайті? Чи можуть взяти до уваги, як підтвердження знання англійської, результат IELTS, але трирічної давнини (6.5, зданий в січні 2020р.)?
-
CLB 4. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html
-
Ооо, дякую !
-
4 мінімум з кожного для подачі на номінацію. В закріплених є всі вимоги
-
Який Бал інгліша потрібно для подання на Піар?
-
Магістр.
-
Для звичайної провінційній програми достатньо диплому, виписки до нього. Якщо у вас зразу це все двомовне ,то не потрібно робити переклад. У вас бакалавр чи магістр? Бо деколи для спеціаліста необхідно робити оцінку, щоб прирівняли до магістра
-
Ага. Зрозуміло. Так я планую йти не через ЕЕ, а через MNPN. Там один з пунктів це освіта. Ось я і подумав, що потрібен оцінений диплом, а не просто наявність освіти. Дякую за відповіді. Допомогло.
-
Ні, головне, щоб їх було не менше
-
Я це розумію. Питання в тому, чи проблема, що з іншими рахунками коштів в сумі більше, ніж я вказала на етапі eoi?
-
Чому? Двомовність диплому не впливає на його еквівалент щодо канадських стандартів. Ви повинні визначитися для чого саме вам потрібно мати оцінку. Ви йдете через ЕЕ? Якщо ви йдете через звичайну провінційну програму, то оцінка не вимагається.
-
Ще раз: якщо ви декларуєте, що маєте кошти на дату відправлення ЕОІ, ви це маєте підтвердити на документальному етапі. Не проблема, що то клітка рахунків, головне, щоб були кошти.
-
@weswestern А якщо в мене кошти на декількох рахунках і я при подачі eoi зазначила тільки той рахунок, де є достатня сума, то це не буде проблемою? Мені ж потім всі рахунки показати треба буде?
-
Тобто якщо я закінчив навчання в 2018 і маю диплом перекладений на двох мова (маю відсканововані всі сторінки) я можу не робити оцінку через WES ? Вірно зрозумів ?
-
Я не впевнений, що це ще так працює.
-
Окей
-
Он людина описувала досвід. Купа повідомлень.
-
Так. Але в них зараз є програма для українців включно. «gateway” цікаво чи хтось нею користувався
-
Тт я розумію. Листаю вже пару днів. Не бачу
-
WES пробить оцінку диплома.
22 Jan 2023, 05:40
345/229576
6 minutes ago