Імміграція до Манітоби
-
Думаю, що вже незабаром, якщо вже такий двіж пішов з іммігрантами
-
Yeeeeeeeeeeee, мені залишилося ще почекати за Копрами, які вже давно не дійсні))) Але супер, всіх вітаю, після Березневих 2020 - цей довгий шлях очікування нарешті закінчується хеппі ендом!!! 🥳 Хто має дійсні копри,візи- Welcome to Canada🇨🇦 Доречі я також писала на зворотню форму і до Джастіна Трюдо, досить швидко відповіли)))всюди строчила))))
-
Approved immigrants can travel to Canada as of June 21 | Canada Immigration News www.cicnews.com/2021/06/approved-immigrants-coprs-can-travel-to-canada-as-of-june-21-0618431.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-20210621#gs.3wflkq
-
Вакансій може й багато, але відповідають лише кожен десятий мабуть. Я вже з пів року шукаю работу за нок 2174, нажаль навіть спілкуватися рекрутери не бажають. Кажуть гарне сіві, але в нас інтернешенал хайрінг на холді (це я на ярмарках вакансій дізнавався)
-
Доброго вечора/дня) часто бачу інформацію, що трак драйверів забирають з руками і ногами) може хто знає транспортні компанії, які надають LMIA? Попереджуючи питання: чоловік має більше 2 років досвіду, IELTS 5, WES підтвердив магістра, референс, драйверс і крімінал рекордс на руках. Заздалегідь дякую за інформацію
-
Рекомендував мені Їх оператор лісоповальної машини )))) Ну не зовсім Велдер ))