Імміграція до Манітоби
-
Яка професія, дозвольте спитати? Який досвід в робочих спеціальностях за останні 5років зможете підтвердити офіційними документами чи референсами?
-
В любу провінцію можна приїхати і зараз! Якщо на руках Job Offer, а в роботодавця LMIA! Essential Workers - кордони відкриті завжди є і були 😉
-
Беріть приклади в людей з тієї ж Канади - за ними робіть своє! Досліджуйте сферу діяльності компаній що Вас цікавлять - підганяйте досвід під них! Забудьте за когось іншого хто "краще знає"! Якщо людина не влаштувалася минулого тижня на роботу по такій само професії як і Ваш випадок - Вона не тямить що Вам підійде! Тільки "колеги" що працюють чи працевлаштувалися допоможуть! А не рекрутери чи агенти! Ще раз наголошую - Самі Робіть!
-
Робіть все Самі, за прикладами людей зі схожою професією з лінкедіну. Як показує досвід - ніхто окрім Вас особисто не зможе скласти єдиновірного CV/resume....
-
Ааа, вас слово «навішав» заціпило. Нема питаннь, мій коментар вище прошу читати так: Дмитро про ковід. Про те, що те, що ото вам «знайомий лікар з канадським громадянством» сказав - то незрозуміло, про яку провінцію він казав взагалі. А в провінціях ситуація різна. Сподіваюсь, так краще.
-
Навішав і сказав - це різні речі, не вважаете? Та і я не казала що передумали стовідсотково, а лише написала що почали дивитися і у бік інших країн. Тому вважаю Ви не маєте права вирішувати за нашу родину. Агресії ж у моїх словах абсолютно не було і немає. Не зрозуміла лише Ваша реакція на написане мною. Гарного дня Вам.
-
Ні, не здається. Я повторила вашу ж думку, що Канаду перестанете розглядати для переїзду, бо там медицина не витримує напруги ковіду, та погодилася з нею словом «дійсно». Я також нікого не записувала в брехуни, бо незрозуміло, про яку провінцію вам казав той лікар - я так і написала. Ви б якось знизили градус агресивності в спілкуванні з незнайомими вам людьми (якщошо - це теж парафраз ваших же слів).
-
Та да. Я в курсі. Але спробувати варто було б. Це краще ніж нічого не робити. Син буде вчитися на програміста до речі. Обрали напрямок, який тільки починає розвиватися та набирати обертів. Може в нього вийде краще ніж в нас . ;))) а ми якось придумаємо що робити далі. Може щось зміниться з часом. Головне дітям дати достойну освіту та шанс пробитися у цьому житті.
-
Тут все залежить від вимог до роботодавця. Там є спеціальні вимоги для найму працівників з-за кордону. Не всі роботодавці квафілікуються на це, не всі готові пройти документальну роботу, щоб отримати LMIA, щоб найняти іноземного працівника, якого вони можуть за день чи два знайти на місці. У випадку програмістів, наприклад, трохи інакше, бо 1) не вистачає спеціалістів на ринку, 2) можуть шукати унікальні скіли або набір скілів, а тому там простіше.
-
Пробачте, але Ви якось забагато на себе берете. Вам не здається? Спочатку усіх з ким я спілкувалася до брехунів записали. Потім за мене вирішили що для нас, а що ні. Ви б пом'якше якось з незнайомими Вам людьми спілкувалися. Я особисто Вам не хамила та у брехуни Вас не записувала лише за те що ваші думки та доводи не співпадають з моїми, аби у відповідь читати купу не дуже приємних слів та сарказму.