Імміграція до Манітоби
-
Так, нема причини не вірити. В той же час абсолютна більшість показує тільки негативні моменти, не даючи деталей про себе. Ви ж розумієте, що негативний відгук - це просто вияв емоції. У мене син зламав палець на футболі, ми пішли у емердженсі і посиділи там 5 годин поки нас прийняли. Медицина пріоритетів. Палець - дурниця, в той час як привозять людей, які мають кровотечі. Хтось в цьому випадку напише: "от погана медицина, бо дитину змусили чекати 5 годин у лікарні на швидкій, і дитина страждала від болі!" Такий коментар знайде мільйон відгуків відразу. Чи справедлива оцінка? Ні
-
Мені не казали що можна подаватися на ознайомчий візит. Ми взагалі подавалися на програму міграційну Саскачеван. Але поки глухо. То ж думали до Манітоби. Але тут потрібен джоб офер. Тому все складно. Мабуть ще й через ковід. Не знаю. Може просто не судьба як то кажуть та треба спробувати кудись в інші країни. Поки ми всім задоволені але в країні де проживаємо не можемо оформити внж постійний. Тим більше на громадянство шансів немає. Тому і шукаємо місце де б можна було остаточно осісти та спокійно жити та працювати. Не думаючи про те : а що ж буде якщо Не Дай Боже втратиш роботу. Бо тут саме на ній все і зав'язано.
-
Я не казала що усі подають лише заради пошуку роботи. А лише констатувала той факт що не усі їдуть туди лише подивитися на природу. Ось і все. Та поки трохи засмучує ситуація у боротьбі з ковідом у Канаді. Багато людей у соцмережах скаржаться що не отримують гідну мед допомогу вчасно та у повному об'ємі, бо лікарі просто не справляються.
-
Особисто мене нічого не обурювало. Ваше життя, ваші рішення, результати теж будуть ваші. Просто не потрібно розписуватися за всіх і дивують трохи люди які вважають нормальним надавати невірну інформацію а потім робити невинний вигляд чому нам не довіряють
-
По-перше, не всі. А по-друге, як результат, потім багато хто обурюється що такий високий відсоток відмов