Імміграція до Манітоби
-
В принципі процедура через програму Мордена чи за підтримки КУК практично однакова, просто запрошення на ознайомчий візит ви отримуєте від різних організацій. Єдине, через програму КУК необхідно обов'язково мати активний профіль ЕЕ. І в такому разі ви не обмежені лише Морденом, можете вибирати будь яке місто Манітоби
-
Дякую за відповідь.
-
Щоб іти по програмі Мордена треба подати заявку на їхньому сайті, отримати запрошення на ознайомчий візит, здійснити його, пройти інтерв'ю, отримати запрошення на провінційний етап, подати необхідні документи, отримати номінацію від провінції і тоді якщо у вас є профіль в ЕЕ ви отримаєте ІТА і можете подаватися на федеральний етап через ЕЕ. Якщо ж профіль відсутній, ви збираєте необхідні документи і відсилаєте їх в паперовому варіанті
-
Перепрошую, Ось вимоги: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html Ось реєстрація у EE www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/come-canada-tool.html
-
Ще раз, дякую. Зрозуміла.
-
Стосовно профілю - дивіться посилання, які я скидав вище - там є й реєстрація у EE, третє посилання зверху. Для EE треба мати бали за англійську 6666 або вище. Стосовно житла - скоріш за все не вийде з квартирою, потрібен будинок із заднім двором. В Канаді значно важче знайти житло з великим собакою, з кішками простіше, звичайно ж.
-
Доброго ранку. Дякую. Підкажіть, будь ласка, якщо створити профіль в ЕЕ, то там далі можна йти через програму міста Морден? Чоловік, наразі, вчить англійську, щоб здати IELTS. Там, не дуже високий бал потрібен для зварювальника Мордена, а для ЕЕ, мабуть вище. Собака в нас дуже великий. Я, в першу чергу, дізналась щодо транспортування-дорого, але можливо. Переживаю, чи зможемо ми спочатку знайти житло, щоб можна було із собакою. Він живе не в квартирі, а на вулиці у великому вольєрі, дуже густа шерсть-жарко. Не знаю, чи здають житло людям із великими собачками... Гарного Вам дня.
-
Якщо ви вже твердо визначилися стосовно Мордена, то і більш логічно було б іти по програмі Мордена. Хоча і через КУК цілком можливо. Як згадував вище Еміль ідучи по програмі Мордена не обов'язково мати профіль в ЕЕ. Хоча я не рекомендував би такий варіант. У такому разі ви подаєте паперову аплікацію, а час розгляду таких заявок значно довший ніж при подачі через ЕЕ. Тому як на мене це крайній випадок, коли створити профіль ЕЕ ніяк не вдається. Стосовно собаки, проблем не повинно бути, багато хто перевозить з собою своїх улюбленців. Головне зробити усі необхідні щеплення, щоб всі документи були впорядку. У вашому випадку думаю більше буде виникати питань стосовно транспортування, оскільки у вас він не маленький, під крісло не посадите)). Але це вже питання не до уряду Канади, це вже потрібно буде вирішувати з конкретною компанією, якою вирішите летіти.
-
Доброго ранку. Дякую Вам за відповідь та за інформацію. Так, ми визначились, що Морден нам підходить найкраще. Ми з невеликого міста Волноваха, що на Донеччині, тому затишний Морден підійде найкраще. Дивились багато відео про місто, а потім побачила інформацію щодо зварювальників, то з'явилась надія. Дуже переживаю щодо нашого собаки. Якщо пощастить, то я хочу взяти його із собою. Ще раз дякую Вам за те, що знайшли час на відповідь. Гарного Вам дня.
-
Вітання з Полтавщини! Якщо хочете іммігрувати за імміграційною програмою Манітоби з підтримкою Конґресу українців Канади, то найголовніше для вас - це відповідати вимогам MPNP: http://www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swo/swo-eligibility/ NOC вашого чоловіка є у переліку затребуваних професій: www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/in-demand-occupations/ А також для того, щоб мати змогу зареєструватись у системі Express Entry, ви повинні відповідати ще цим вимогам: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html Якщо все в порядку, то ви спочатку оцінюєте власні освіту apostille.in.ua/ua/dodatkovi-poslugi/paket-wes-ca англійську www.ielts.org/for-test-takers/book-a-test/location-list/ukraine/tv отримуєте довідки з місць роботи, www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html кладете гроші в банк (а краще розбити суму на декілька банків) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html І тоді реєструєтесь у Express Entry www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/come-canada-tool.html І далі йдете за кроками звідси (подаєте аплікацію на підтримку КУК) uccmanitoba.ca/2020/07/immigration-to-manitoba/ Якщо ж хочете заручитися підтримкою саме Мордену, то зайдіть на їхній сайт, там усе детально пояснено: www.mordenimmigration.com/ До речі, ваш NOC (зварювальник) взагалі не потребує наявності Express Entry профілю для аплікації за Морденом, тож вважайте, що вам пощастило.
-
Дякую за інформацію.
-
Дякую.
-
Відповів у ПП, продублюю сюди (тут немає нічого секретного) Я скомпонував усі свої листи українською та переклав англійською. Фактично, нічого нового не додавав. Тобто: 1. Написав для чого я взагалі подаю аплікацію. 2. Що я робитиму на візиті. 3. Описав нашу мотивацію. 4. Розповів про власну сім'ю. 5. Підвів підсумки, подякував. 6. Контакти (телефон, email) Обсяг вийшов - 6609 символів, 1078 слів, 3 сторінки A4.
-
@daryanovikova_di нижче повідомлення, що я форворднула, то там трошки розписано що очікують у мотиваційному листі. Але це має бути ваш лист, тому скоріш за все самого мотиваційного листа буде важко знайти
-
Доброго дня, шановні учасники групи. Дякую, що я з Вами)) Одразу вибачаюсь, якщо щось не так, бо я не дуже давно у телеграмі і ще трохи розгублена. Ми з чоловіком та сином (10 місяців) мріємо переїхати до Канади, а саме, до міста Морден. Чоловік зварювальник ( стаж два роки буде), наразі вчимо мову. Я у декретній відпустці, освіта вища, працювала три роки контролером-касиром у Ощадбанку. Ми живемо у донецькій області. І ще у нас є дуже великий собака))),, якого мріємо забрати із собою. Підкажіть будь-ласка щодо мотиваційного листа, як краще його писати?. Інформацію читала на офіційному сайті, чоловік пройде екзамен з мови, оцінимо дипломи і хочемо ризикнути. Дякую за увагу. Всім гарного настрою.
-
Ну це навряд чи. Один раз вже продовжили. Другий - не думаю. Плюс у нас додатковий депендент з'явився. Отже очікую на додаткові реквести і повторну медицину на всіх ;) у нас просто не буває