www.istpravda.com.ua/short/2021/04/27/159370/
Вибачте за офф-топ, але такі ось справи.
Чомусь зустрічаючись з такими ситуаціями у нас, думаєш, що в цивілізованій країні такого не буває апріорі..
Сумно.
Дякую! Отже документи будуть підписані електронним підписом автоматично, після того, як я їх усіх завантажу й натисну "Next".
Не дуже очевидно, однак тепер зрозуміло :)
Ну, от настільки точно б не рекомендував: то зроблено для простих людей, там не потрібні навички ІТ, щоб ті форми заповнювати, цей варіант рішення точно дурниця 🙂
Ще навіть, якщо он-лайн подача, то там, коли файли підгрузите, воно на сайті попросить підписати форми, вказавши своє ім'я та прізвище, яке Ви вказали при реєстрації профіля, далі запитає одне із секретних питань, і це все і буде підпис на все.
Хотів фото зробити скинути, і вже теж не друкує там, але 99,99 %, що то була правильна форма і друкувало )
Значить роздруковуєте і підписуєте, а потім скануєте і там підгрузите в кабінеті при он-лайн подачі...
По формі 5645: щойно спробував з ПК - дає писати літери там у підписі, то, можливо, оновіть Acrobat Reader у себе, чи спробуйте через Foxit Reader відкрити цей файл, але тут не знаю, що Фоксит все там правильно перевірить-завалідує...
UCI - це унікальний ідентифікатор клієнта. Якщо вперше звертаєтесь до CIC, то його ще у Вас немає, тому залишаєте порожнім - надалі, коли буде, то вказуєте.