Імміграція до Манітоби
-
Це ворожіння по зірках :) Уряд Канади планує вакцинувати населення до осені. Можливо, хоч з осені Канада відкриється для туристів.
-
Та я розумію,але ж треба якось придумати і подолати ті перешкоди... Стільки років і зусиль не можуть бути марними...
-
Тобто шани на візит в 21-му році малоймовірні? Адже ситуація ніяк не покращується, і вакцина не змінює ситуацію, нова хвиля пішла, і скільки їх ще буде
-
Туристам навряд чи відкриють Канаду, поки буде вимога 14 днів карантину. 99% туристів не приїдуть. Щодо Ознайомчого візиту в умовах карантину (якщо припустити, що туристів будуть пускати), то 14 днів відсидіти і просто так витратити гроші - справа малоприємна. Більш того, в школу чи садок вас, наприклад, не пустять просто "подивитись" зараз. Хіба ріелтор який зустрінеться з вами. Українські організації перейшли на віртуальні події. З потенційними роботодавцями не зустрінетесь також. Хіба десь у парку зможете зустрітись з кимось з вашої професії і взяти візиту. Якщо знайдете таких людей. Навряд, чи такий візит міг би бути результативним.
-
Та я візу поки чекаю ;) А там,як буде кордон відкрито - подолаємо всі рестрікшинс... Рік вже пролетів IELTS сплив Відмову по візі - отримував ;) Covidом перехворіли І досі мотивація на місці-стала навіть сильніше. Тому нас вже нічого не спинить..
-
ну якось так, якщо у вас є пруф😊 знову ж таки, стежте за змінами кожного дня, бо що вчора було актуальне, сьогодні уже може змінитися.
-
Те що ви перехворіли і маєте антитіла означає тільки те, що Ви якийсь час можливо самі не захворієте, але Ви і надалі можете бути переносником вірусу і заразити когось іншого.
-
Тобто не потрібен готель за 2000 CAD,а тільки карантин на 14 днів...
-
14 днів є, але не потрібно тест on arrival.
-
Тобто,показуєш минулий позитивний тест і тест на антитіла і для тебе не має 14 днів карантину?
-
ну чому ж?
-
якщо чесно, я сумніваюсь, що відмінять карантини найближчим часом навіть для вакцинованих. Поживемо побачимо.
-
Я, наприклад, перехворів на ковід та маю антитіла, що фактично дорівнює щепленню. А з цими штучними обмеженнями відчуваєш себе, неначе прокаженим якимось, неначе ти гірший за інших. Сподіваюся, що незабаром в нас запровадять міжнародно визнані паспорти вакцинації й не треба буде проходити через цю принизливу процедуру.
-
я Вас розумію, але просидівши 3 дні в готелі і здавши тест в Онтаріо, Ви всеодно також маєте досидіти до 14 днів. Для Вінніпегу це ще +14 днів. Нажаль наразі тест не заміняє карантин у будь якому випадку
-
так, згідна☝
-
Я був би не проти здати тест й у Вінніпезі аби не сидіти два тижні на карантині. Справа в тому, що канадці також подорожують всередині країни й їх не примушують до карантину, хоча вони так само мають змогу підчепити вірус.
-
після негативного тесту в Торонто, ви ще маєте долетіти до Вінніпегу, і теж по дорозі можна підхопити вірус... з точки зору провінції все логічно, навіть якщо нас це і обурює трохи
-
Тут питання не в тому чему треба робити тест до прильоту та після, а в тому, навіщо ще сидіти на карантині решту 11 днів, маючи негативний тест вже в Канаді та просидівши примусово три дні обсервації у готелі.
-
ну, чому не логічно, точно знаю багато людей з України прилітають в ОАЄ з негативними, а коли їм тут на місці роблять то позитивні тести. Ніхто не знає де і з ким людина зустрічається після тесту. Маю сусідку з Англії, здала тест перед вильотом додому(відпустка на місяць), а вечором того ж дня зробила прощальну вечірку, їх спершу всіх оштрафували на гарячому місці, хоста на 13,666 американських доларів, і гостей по 2,732$ кожного, а потім по прильоту виявили вірус, і весь місяць провела в Англії в лікарні. Тому треба бути дуже обережними, особливо після тесту.
-
Просто не логічно виходить. Робиш тест на вильоті ( має бути негативний) Робиш тест по прильоту - має бути негативний Нащо тоді ще 14 днів на карантині сидіти?
22 Jan 2023, 05:40
35568/236787
about 2 hours ago