Імміграція до Манітоби
-
ну, чому не логічно, точно знаю багато людей з України прилітають в ОАЄ з негативними, а коли їм тут на місці роблять то позитивні тести. Ніхто не знає де і з ким людина зустрічається після тесту. Маю сусідку з Англії, здала тест перед вильотом додому(відпустка на місяць), а вечором того ж дня зробила прощальну вечірку, їх спершу всіх оштрафували на гарячому місці, хоста на 13,666 американських доларів, і гостей по 2,732$ кожного, а потім по прильоту виявили вірус, і весь місяць провела в Англії в лікарні. Тому треба бути дуже обережними, особливо після тесту.
-
Існує перелік готелів, які входять в цю програму, і пишуть що ціна коливається, але в середньому десь 2000 CAD. Можна завчасно бронювати. Та то не просто відсидка на карантині, а під час лендінгу здається ковідний тест, і три дні мусиш сидіти на карантині в готелі в очікуванні його результату.
-
Ну зараз є( чи не є) цікава штука - прилітаєш у Канаду і у з аеропорту першої посадки у Канаді йдеш у готель на карантин на 3 дні за 2000 CAD На скільки мені відомо - це тільки прийняли,як воно працює і чи буде на справді - не знаю,але для аплікації ці кошти запланував. Було би круто,щоб такого не було,бо 2000CAD у повітря - жалко - не легко вони зараболяються
-
Я спочатку також думав про початок травня,але чомусь мені здалось що з 16 буде вірніше. Та і по роботі, як раз в цей термін можу вирватись... Доречі, по POF - коли розписав - у мене 5000 СAD вийшло в притирку ( без квитків ) я у ці гроші заклав "готельний карантин" за 2000 CAD