Імміграція до Манітоби
-
Ну зараз є( чи не є) цікава штука - прилітаєш у Канаду і у з аеропорту першої посадки у Канаді йдеш у готель на карантин на 3 дні за 2000 CAD На скільки мені відомо - це тільки прийняли,як воно працює і чи буде на справді - не знаю,але для аплікації ці кошти запланував. Було би круто,щоб такого не було,бо 2000CAD у повітря - жалко - не легко вони зараболяються
-
Я спочатку також думав про початок травня,але чомусь мені здалось що з 16 буде вірніше. Та і по роботі, як раз в цей термін можу вирватись... Доречі, по POF - коли розписав - у мене 5000 СAD вийшло в притирку ( без квитків ) я у ці гроші заклав "готельний карантин" за 2000 CAD
-
Наразі тим, у кого копри після 18.03.2020, в'їзд заборонено навіть при готельному режимі і тестах. Можливо подивляться як ця схема буде працювати і вже після квітня 21го дозволять їхати. Зараз чомусь на два місяці заборонили і туристам в тому числі до 21 квітня. Звикле,то на 1 місяць продовжували .
-
Я думаю, скоріш за все запросять паспорта для віз, або ще можуть і police certificate запросити, а потім вже візи. Я запиталася, чи вони можуть видати візу довше ніж на рік, бо travel restrictions можуть і до кінця року не зняти, і що потім? знов та сама карусель. Поки що відповіді немає.