Імміграція до Манітоби
-
ну, дивіться - справа Ваша, але там явно дешевше, то якщо свій транспорт є, то сіли і поїхали, думаю.. )
-
Та ні. Зараз не той час для подорожей. Якщо в мене запит буде, то вже тут по місцю...
-
Можна до Кишинау спробувати: http://med.iom.md/en/
-
Але дивно, що прийшов не тільки мені і практично одночасно
-
Ну якщо запит прийшов, то звісно ж треба
-
Скажемо так, я не планую вже потрапити як мінімум до осені. А там як буде.
-
Я завтра перездвоню до них. Ше толком не зрозумів, чи це вже 100% потрібно здавати ту медицину...
-
Шкода(
-
Та ні. Який там оптимізм з моїми сікуріті чеками ;)
-
Не дзвонив з грудня їм. Набридло. 3 тижні назад написав вебформу - ще мовчать... Тобто про інформації на 25 грудня, то ще не пройдено :(
-
В тебе оптимізму все таки побільше :)
-
Олексію, а ваш секьюріті чек нарешті завершений?
-
Ну, є надія, що ремедікал означає фінальний крок. Тобто вас хочуть копри видати максимально на довго. От мені медицину продовжили на 6 місяців до квітня... І ніякого руху
-
Я просто небачу логіки в цьому. Рух, то коли якісь чеки проходять. А зараз все валяється, прогресу немає, медицину ше раз здамо, потім ше рік справа пролежить, потім ше раз медицина протермінується... і так далі
-
Ну це вже рух. Хоч і дорогий... Знову тисяч 20 на медицину занести. Не розумію, чого наші так багато беруть :( і в Польщу вже не злітаєш до Крука...
-
Дякую
-
Ще нічого толком небуло від січня 2020. По інформації, яку надали раніше, від липня прогресу немає ніякого
-
Зрозумів, дякую
-
Ні, не було. Секьюрити нот стартед синс березня 2020го.
-
Kivaidin , Andriy R. Я так розумію візи до цього у Вас не було з копрами, так?
22 Jan 2023, 05:40
35651/231946
less than a minute ago