Імміграція до Манітоби
-
Нє, SWM
-
А ви через Special Measures подавалися?
-
Це скріншот з сайту Манітоби, якщо я правильно розумію то TEER нижче 3, залишається рівень CLB 4
-
Ви не переконаєте глядачів ютуба
-
Ну не знаю, що вам на це відповісти , я подаваль по NOC (teer) 9619 на початку грудня і через 10 днів отримала LAA
-
Це давно було відомо, що НОСи АB не потребують англійської, а нижчі категорії потребують. Нічого нового. Це було ще у 2015 році
-
Немає ніяких змін. Однак, ваша воля вірити в що вам ближче. Ніхто не збирається переконувати
-
Спасибі за посилання, але вона від вересня місяця, а зміни я як розумію недавні
-
Коли подавали заявку на візу, разом з аплікацією
-
uccmanitoba.ca/2022/09/mpnp/
-
Причому умови федеральних програм до Манітоби? У Манітобі нічого не помінялося, тільки змінилася класифікація NOC and TEER
-
Все таки зміни є, я так розумію, що тепер дійсно в програмі Skilled Workers, будуть привязуватися до затребуваних професій, куди я на жаль не входжу, тільки закінчив навчання на truck driver class 3 і рівень мови повинен відповідати NOK, тепер TEER, в моєму випадку це 5, а не 4 як було раніше.
-
Куди надати
-
Коли я останній раз читав в них е перелік in-demand також е деякі професії які дають додаткові бали але там в основі треба ліцензія чи щось таке
-
А де там написано, що треба щось кудись нести? Написано, що повинні були надати копію паспорта. Коли знадобиться оригінал, то повідомлять
-
Добрий вечір люди. Мої знайомі хочуть їхати з дитиною в канаду при подачі документі стикнулися з такою проблемою, прийшло що потрібно принести копію паспорту але куда не написали! Можливо хтось стикався і знає що робити?
-
Я правильно розумію, що в програмі Skilled Workers in Manitoba нічого не змінилося:так і залишається будь-яка професія і рівень англійської CLB 4?
-
це стосувалось лише exploratory visits і все.
-
У манітоби завжди був перелік професій які вони позачергово приймають …
-
Це неправда. Блогери дають неправдиву інформацію. Вся інформація тільки тут immigratemanitoba.com/
22 Jan 2023, 05:40
3573/232448
9 minutes ago