Імміграція до Манітоби
-
Ну не знаю, що вам на це відповісти , я подаваль по NOC (teer) 9619 на початку грудня і через 10 днів отримала LAA
-
uccmanitoba.ca/2022/09/mpnp/
-
Все таки зміни є, я так розумію, що тепер дійсно в програмі Skilled Workers, будуть привязуватися до затребуваних професій, куди я на жаль не входжу, тільки закінчив навчання на truck driver class 3 і рівень мови повинен відповідати NOK, тепер TEER, в моєму випадку це 5, а не 4 як було раніше.
-
Шановна спільнота, сьогодні дивився ролик блогера з Манітоби, він розповідає і дає посилання на офіційні ресурси, виявляється основна програма еміграції Skilled Worker сильно змінилася піднятий рівень знання англійської і тепер є список професій, яких потребує Манітоба і він не такий вже великий. Хто-небудь вже розібрався в цій ситуації? І чи є розуміння що робити далі?
-
Добрий день, підскажіть може щось змінилось з початку року, подавав на батьків на візу ще в травні, запрошення на біометрію давали на 30 днів потім відмінили ті дні. Зараз все так же? немає сроку закінчення biometric letter? А то запрошення на біометрію їм ще прийшло у травні, воно ще дійсне?