Імміграція до Манітоби
-
Підтримаю питання) Самому цікаво. В інших чатах писали що все залежить від того як громада вирішить.
-
А община розглядає кандидатів не сімейних?
-
Значить, я вибрав правильну країну для міграції!!) Дякую за відповідь!)
-
Ніт, тому і задав таке питання.
-
Вітаємо у канадських реаліях 😉 тут інколи буває "просто так" .
-
а чи знаєте приблизно, яка ціна питання?
-
Тобто потрібно буде допомагати у суспільному житті так би мовити.
-
Просто хочу зрозуміти, що до чого, наприклад може потрібно ще більше грошей накопити, щоб за це заплатити, чи щось подібне. Тай взагалі життя привчило, що просто так нічого не буває, от і хочу зрозуміти заздалегідь.
-
Шукаєте «подвох»?
-
+1 родина, яка буде допомагати українській громаді. Допомога у школі, церкві, різних установах...
-
Добрий день, у мене питання до тих хто мігрував через підтримку общини, яка користь общині від людини, за яку вони поручилися?
-
Добрый вечер!. Успейте зарегистрироваться на онлайн - семинар "Налоги в Канаде". Темы которые мы рассмотрим на семинаре: 1. Общая информация о налогах в Канаде; 2. Налоги с зарплаты; 3. Наемный сотрудник или предприниматель - в чем разница? 4. Формы организации бизнеса - предприниматель, партнерство, корпорация; 5. Income tax 2020- что нужно знать; 6. Income tax для предпринимателя; 7. RRSP/TFSA/ RESP - что это и в чем разница? 8. Немного о мошенниках... 9. Ошибки при заполнении налоговой декларации и стоит ли нанимать бухгалтера? Участие бесплатное. Дата и время: суббота, 06 февраля 2021 в 10:30 am Winnipeg time, 6:30pm Kyiv time Продолжительность: 90-120 мин. с перерывом и ответами на вопросы. Регистрация по ссылке: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdruUmteaT_lapJ7AB328iu46V1UAPZnN7h5PJKexWWspRj8w/viewform Пожалуйста поделись этой информацией с теми кому также это, может быть, полезно.
-
Ну так. Знаю людей, які просто показали комунікацію емейлом авіалініям і окей було
-
Локальним, що візу оформлювало?
-
Рекомендую контактувати з посольствами. У когось виходило отримати "добро" від посольств
-
враховуючи останні посилення обмежень на подорожі і заборону польотів в карибський регіон до 30 квітня, можна сильно не надіятися
-
Так, є ті, хто так приїхав, якщо авіалінії пустили
-
Не думаю, зважаючи на нові обмеження цього тижня
-
Зрозуміла, будемо чекати, може на початку березня щось оновиться і дозволять їхати :) хоча не дуже віриться в це :(
-
Ні, провінція не може нічого тут вдіяти. Це не їхня парафія. Це виключно федеральний уряд
22 Jan 2023, 05:40
35925/233516
about an hour ago