Імміграція до Манітоби
-
Дякую! Між тим, ще одна можливість.
-
Щоб отримати IEC-візу, треба щоб вибрали з пула (аля ITA в Express Entry), тому трохи складніше.
-
Там усе складніше, я так розумію, однак за нею, якщо не помиляюсь, не треба мати LMIA, а також є можливість податися на продовження візи чи зміну статусу вже зсередини Канади.
-
За цією програмою подаємо на WP, приїжджаємо, шукаємо роботу на місці, і далі по сценарію?
-
IMHO, ще зарано вітати, але будемо оптимістами, тому фінгерз кросд 😉 Перший крок!
-
Нема лайка поставити, а рука тягнеться:) вітаю усіх!
-
Ну нарешті, дочекалися! Якщо усе вигорить, то українці матимуть змогу їхати працювати до Канади за програмою International Experience Canada: www.cic.gc.ca/english/work/iec/eligibility.asp
-
як би це все оптимістично не звучало, думаю, якісь реальні рішення будуть не швидше, ніж через рік чи два
-
бізнесові зв"язки і так є, бо ж діє і досить добре договір про вільну торівглю між Канадою та Україною www.international.gc.ca/trade-commerce/trade-agreements-accords-commerciaux/agr-acc/ukraine/index.aspx?lang=eng
-
Будь ласка 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за це дуже важливе повідомлення. Особливо приємно, що фокус зроблений на integrity процесу, тобто policy making. Впевнена, що створення такої групи стане важливим кроком на шляху подальшої підтримки цивілізованого імміграційного процесу й навіть може слугувати підтримці налагодження бізнесових зв"язків між підприємствами Канади та України.
-
вау, цікаво як воно буде працювати
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2021/01/canada-launches-a-mobility-working-group-with-ukraine-to-expand-collaboration-on-migration-between-canada-and-ukraine.html
-
Один з тих хто з запрошенням,але без візи,точніше з відмовою. Цього тижня подаюсь повторно.
-
Дякую всім, хто заповнив дану форму. Зверну увагу, що до уваги буде братись інформація від аплікантів, які мають або мали дійсну канадську візу та (не або!) запрошення на візит. Хочу це підкреслити окремо, бо отримали кілька відповідей від тих, хто не мав візи до Канади.
-
Так, якщо візи нема, то не заповнюєте. Ті, хто з візами, - готові до візиту
-
Заповніть на всяк випадок. Ми не знаємо, чи взагалі щось вийде з цих зусиль
-
Доброго дня! Я правильно зрозумів, що якщо візит був запланований на 2021-рік, форму не потрібно заповнювати? (Візу отримано 2020-12-30)
-
Чи правильно зрозуміла, якщо є запрошення на візит, але ще не зробила візу - форму не заповнюю?
-
Дякую пане Дмитро)))
22 Jan 2023, 05:40
35957/233720
18 minutes ago