Імміграція до Манітоби
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2021/01/canada-launches-a-mobility-working-group-with-ukraine-to-expand-collaboration-on-migration-between-canada-and-ukraine.html
-
Дякую всім, хто заповнив дану форму. Зверну увагу, що до уваги буде братись інформація від аплікантів, які мають або мали дійсну канадську візу та (не або!) запрошення на візит. Хочу це підкреслити окремо, бо отримали кілька відповідей від тих, хто не мав візи до Канади.
-
Доброго дня! Я правильно зрозумів, що якщо візит був запланований на 2021-рік, форму не потрібно заповнювати? (Візу отримано 2020-12-30)
-
Тема - Invitation letter from the UCC-MPC for the exploratory visit Відправник - UCC-MPC Immigration Committee
-
Увага! Якщо ще хтось отримав візу на візит, але не зміг приїхати в 2020 році, будь ласка, заповніть дану форму. Прошу також тих, хто вже надіслав мені дані, також заповнити. Там є питання описати, як саме COVID-19 повпливав на ваші плани візиту. Відповідь повинна бути надана виключно англійською мовою. forms.gle/f59wvtPRT4ztkCr66 Дякую.
-
Приєднуюсь до прохання викласти запис. З задоволенням переглянув би всі відео. Час проведення семінарів співпадає з найактивнішою фазою на роботі, просто немає можливості під'єднатися.
-
Приєднаюсь до прохання викласти запис, якщо це можливо. Буду дуже вдячна. Якщо можна її придбати, дайте мені знати, будь ласка