Імміграція до Манітоби
-
Якщо у голові справ не було то не повинно бути проблем.
-
Чи можна онлайн взяти сертифікат про закінчення середньої школи ?Чи прийдеться пересилати з України ?
-
Ну на 700 грн штрафа дали) аварія маленька підрізали
-
Адміністративна справа - то не мала б бути поблема. Виключно, якщо іі перекваліфікують у кримінал.
-
Доброго дня! Якщо в Україні є адміністративна справа це проблема? Аварія була врізалися легенько, але адміністративну справу завели. В куает не вказували бо було питання про уголовні тільки. Дякую
-
Потрбно писати до них і знавати. 5 місяців без номеру файлу то реально довго.
-
В залежності від кількості членів сім'ї та програми по якій подаєтесь. Але в загальному так, гроші потрібні.
-
Але є і інші історії - людина була в пулі ще до війни, був вибраний в першу українську виборку, номінація в червні, федеральні документи відправив в липні і все!!! 5 місяців минуло, а номера файла ще немає!!
-
так
-
Всім привіт, якшо біометрію здавали в Словаччині, чи можна вклеювати візу в Польщі?
-
Я знаю що можно за пів року отримати , але вже наслухалася що це півтора року мінімум
-
Ооо і скільки заняло часу вся процедура?
-
Так, вже отримали. Багато планувало іміграцію сюди і мали повний комплект документів, лише чекали на візу, а тут їм куает прилетів.
-
А хтось з людей які приїхали на початку війни можливо вже отримав ПИАр?
-
До іншого чату із такими питаннями t.me/ManitobaLife
-
якщо знаєте де можно купити матрас, дуже вдячна була б за ссилку, дякую;) 😊
-
А, то анкета спільна для всіх. Все ок.
-
Головне, щоб працювати тільки на мінімалці цілий рік, тоді дадуть номінацію. Це жарт, ці слухи дуже поширилися чомусь.
-
Де Квебек?
-
Вітаю шановну спільноту, мені зателефонували знайомі і сказали, що в Манітобі прийняли або приймають закон, що тепер для подачі на PR потрібно не пів року пропрацювати, а рік. Хто-небудь знає про це? Чи це чергові плітки?
22 Jan 2023, 05:40
3600/230865
6 minutes ago