Імміграція до Манітоби
-
Дякую Вам за відповідь
-
Підкажіть, будь ласка, практику Манітоби з PoF - чи потрібно, щоб кошти "відлежались" на банківському рахунку мінімум 6 місяців? Останні 15 років маю прозору "білу" непогану заробітну платню, яка більш ніж підтверджує походження коштів, але історично не дуже довіряю банкам в Україні
-
Тут все залежить від вимог конкретної компанії. Це не має ніякого відношення до імміграційного процесу
-
І да, будьте уважні, там не 12 а майже 13 тис якщо одна людина. А якщо сім'я то відповідно ще більше
-
POF бажано мати на момент інтерв'ю з представником імміграційної програми Манітоби. Але це не обов'язкова вимога. Були випадки що у декого офіцер запитував довідку про фінанси, у мене наприклад ні. Але на момент подачі заявки на провінційну номінацію потрібно мати обов'язково
-
Про яку саме суму йде мова?
-
Немає такої вимоги. Є люди які отримували візу в Канаду з абсолютно чистим паспортом
-
1. Проходите інтерв'ю з волонтерами КУК. Якщо все добре - отримуєте запрошення на ознайомчий візит. 2. Їдете на ознайомчий візит наприкінці якого проходите інтерв'ю з представником імміграційної програми Манітоби. 3. Якщо все проходить добре, отримуєте запрошення на подачу аплікації на провінційний етап. 4. Подаєтеся на провінційну номінацію. Якщо з вашою заявкою все гаразд - отримуєте номінацію від провінції (+ 500 балів в профіль ЕЕ). Чекаєте вибірки в ЕЕ. 5. Отримуєте ІТА і подаєте заявку на федеральний етап. 6. Якщо все добре - отримуєте PR і їдете до Канади. Роботу можете шукати і до приїзду в Канаду, але шанси знайти її ну дуже мізерні. Хіба що ви тракдрайвер. А для деяких професій це взагалі неможливо. Стосовно часу - раніше це займало близько року. Зараз ніхто нічого не знає. Поки кордони закриті ознайомчі візити неможливі. Стосовно рекомендацій - так, досвід роботи підтверджується листами з місць роботи
-
Доброго дня, весь час, до знайомства з цим телеграм каналом планував іммігрувати до Канади через job offer. Можете пояснити правильно я зрозумів або поясніть будь ласка, як правильно. - Я проходжу інтерв'ю з представником української общини, перед цим мені потрібно створити профіль в Express entry, якщо я буду підходящим кандидатом, то мене запросять або відразу будуть рекомендувати програмі імміграції Манітоби. - Роботу я буду шукати вже коли приїду в Канаду, якщо Канада і Манітоби мене виберуть і дадуть візу. - Скільки цей процес в середньому займає часу, і я правильно розумію, що з місць де я працював необхідно мати листи з рекомендаціями?
-
Підтримую. Був у них на курсах. Допомогли з резюме, яке у висновку дозволило влаштуватись на роботу. Сподобалося як супроводжують під час пошуку роботи, допомагали з контактами роботодавців.
-
The Province of Manitoba recommends all newcomers to utilize Manitoba Start’s services as the first step in their journey to a successful integration experience in Manitoba! (http://www.immigratemanitoba.com/settle-in-manitoba/after-you-arrive/) Manitoba Start’s free career planning and employment services provide: professional career coaching guidance to plan and advance your career resume development job search assistance special events to network with employers and learn about Manitoba industries and labour market Canadian Work Experience to eligible candidates (under 30 years of age)