Імміграція до Манітоби
-
Дякую Вам! Сприймаю доєднання до групи як початок ознайомчого визиту. Так, поки ще віртуальний). Таке життя:)
-
Ага, ну це воно)) вітаємо у групі🙂
-
Таня, я записала сьогодн,і в чаті прерій про "окремий канал, створений КУК" (знайшла згадку пошуком). Мені дали лінк сюди) Маю підозру, що це й є причина додавання сьогодні нових учасників групи
-
MPNP через exploratory visit. Але тут не всі ще іммігрували. Це група для тих хто отримав запрошення на візит, та для тих хто вже у Манітобі. В принципі, у опису групи можна знайти деталі🙂
-
Anastasiia Вітаю!😊 Я колись кидала посилання у каналі прерії, можливо загубилося у повідомленнях🙂
-
Таня, ми вже тут з серпня. Але я про цю групу чомусь не знала
-
Ого, нас стає більше, цікаво, чи це всі хто отримав запрошення на візит🤔
-
Дякую! Цілком Вас підтримую і бажаю успіхів!
-
Так, сам
-
До кінця дії паспорта: квітень 2028р.
-
Христос народився! Зі святом всіх! Як і обіцяв, ділюся своїми таймлайнами стосовно отримання туристичної візи: 1. Подача заявки: 2020-12-15. 2. Отримання листа на проходження біометрії: 2020-12-16. 3. Запис на біометрію: 2020-12-17. 4. Проходження біометрії: 2020-12-18. 5. Отримання листа про прийняте рішення та запиту про надання паспорта візовому центру: 2020-12-24. 6. Надсилання паспорта візовому центру: 2020-12-24. 7. Оновлення статусу заявки з позитивною резолюцією: 2020-12-30. 8. Отримання паспорта з візою: 2021-01-05.
-
Думаю що скоро і на роботу треба буде виходити зі справкою, що ти провакцинований😀. У нас це уже починається, ми ще не отримали вакцину, то коли чоловік по роботі в державних установах, а це кілька раз в тиждень, здає тест кожних 7 днів уже від лютого, у носі мозоль, в кошильку дірка, інакше довідка про вакцинацію🤣 теж думаю, що до кінця року і на літак можна буде сісти тільки провакцинованим. Надіюсь, що я помиляюсь.