Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Як на мене тут все чітко. Я в п'ятницю відправив паспорт + супутні доки кур'єрською доставкою від Нової Пошти (мені в колл-центрі візового центру сказали, що зворотня доставка відбуватиметься Новою Поштою). Я відправляв наступні доки: 1. Паспорт. 2. Лист стосовно розгляду моєї заявки який надійшов в моєму профайлі. 3. Заповнену заяву-згоду (надавалась у візовому центрі під час проходженні біометрії). 4. Згоду на обробку персональних даних (надавалась у візовому центрі під час проходженні біометрії). 5. Копію чеку + штрих-код по проходженню біометрії (надавалась у візовому центрі під час проходженні біометрії). 6. КОПІЮ КВИТАНЦІЇ ПРО ОПЛАТУ ПОСЛУГ ЗВОРОТНЬОЇ ДОСТАВКИ. 7. На чистому аркуші вказав адресу зворотньої доставки. Телефонував до колл-центру візового центру і уточнював як робити проплату і перепитував ще раз які саме відправляти доки.
-
От і я про це. Ніяких офіційнів повідомлень про дозвіл після 18 березня немає. Тому, тут уже треба на сімейній нараді вирішувати - чи звільнятись з роботи, закривати рахунки, продавати усе що можна і пробувати. Або ж чекати офіційного дозволу. У всіх різні проблеми і мотиви. Може хтось боїться проходити повторну медицину, може хтось вагітний і хоче встигнути приїхати до народження, а, може, тут вже нічого не тримає і хочеться нового життя... P.S. вітаю майже з річницею ;)))))
-
Немає такого поняття як софт лендінг і хард лендінг ;) то люди самі собі видумали. Просто мають на увазі, що прилетіли, відмітились на кордоні і додому чухнули на півроку і більше. І так, змін ніяких не було. Їхати заборонено. Точніше не дозволено ;) усі хто їдуть - їдуть на свій страх і ризик, бо можуть завернути як працівники авіакомпаній на посадці, так і вже в Канаді на контролі. Тому усі хто летить зараз - трохи авантюристи.
-
youtu.be/eBDZDjgMr1Y
-
То неможна робити софт лендінг.
-
В нас декілька знайомих поїхали на лендінг у листопаді. ПР получили у вересні.
-
Просто з цікавості. Бачу, що Катерина планує переїзд до Канади в найблищий час. Хотів поцікавитись як це можливо зараз. Думав, якісь зміни відбулись з відкриттям кордонів, які я прослухав раніше. Вітати можна буде хіба з річницею скоро від дати AOR, так як і Вас. Дзвонив в cic пару днів тому, в нас security ще навіть не почато, останні зміни по справі ще були в липні.
-
А вас уже можна вітати? Дали ППР? Чи то так з цікавості? ;)
-
Ми получили PR 1.5 місяці тому, живемо у Катарі і плануємо переїзд у березні або раніше якщо знайдемо роботу
-
Доброго дня! Шановні, хто уже у Вінніпезі, підкажіть будь ласка щодо школи, моєму сину 5 років виповнилося у жовтні. То для нього школа буде KG2? Чи є це частиною школи чи child Day care?
-
Хоч я вже візи отримав, але повністю згоден, що краще дзвонити і уточняти. Адже навіть на емейл часом надсилають не зовсім актуальну інформацію також прошу звенрути увагу тих хто буде подаватись на візи. Для фото, те що зазначено червоним, ніде не вказано, або як щодо зросту та кольору очей не є очевидним, бо вказано лише в листі запиті на паспорта