Імміграція до Манітоби
-
Тобто щоб не платити податок на гроші зароблені закордоном всю суму що на не канадському рахунку треба декларувати?
-
-
Ну в мене було пачок 6, а ще купа шоколадок. Я якщо чесно й не думав що про то говорити треба. Мій чемодан я як здав в Києві то вже забрав в Вінніпезі. При мені на контролі нічого й не було мабуть. Хіба яке печиво запаковане. Я думаю що через каву, цукерки, чи іншу запаковану оброблену їжу не має виникати проблем. Якщо вона явно не суперечить вимогам Були випадки у мене. Один при польоті в Німеччину, інший в Італію. Везли бутерброди з сиром і м'ясом якраз так щоб по прильоту поїсти. По 2 на кожну особу. Запитали чи везем їжу. Я сказав так, показав бутери. Спитали навіщо. Я сказав, що поселимось і поїмо. Пропустили. Все добре якщо в міру. Хоча і ризикувати зайвий раз не варто Зрозуміло ж що шмат сала то не найкращий перекус після польоту😁
-
Згодна. Тому і планую везти саме каву,без іншого проживу
-
Не знаю, як кому, але нам кава у Вінні здалася якоюсь... як би так коректно сказати...половою або мілко рубаними дровами)) замовляли її і в Тім Хортонсі, і в інших (не мережевих) закладах, купляли упаковки в супермаркетах і заварювали самі ... ну, "не то пальто", хоч плач. Хіба що в Старбаксі більш-менш за смаком та ароматом нам здалася. Тому ми вже зараз думаємо над каналами можливого майбутнього постачання ;-)
-
А кілька пачок кави можна везти?
-
Protect Canada's pigs from African swine fever African swine fever (ASF) is deadly for pigs and would devastate our pork industry, impacting the Canadian economy. Whether you travel for work or pleasure, preventing the global spread of ASF is everyone's responsibility. www.inspection.gc.ca/animal-health/terrestrial-animals/diseases/reportable/african-swine-fever/travellers/protect-canada-s-pigs-from-asf/eng/1575405888597/1575405950256?utm_campaign=cfia-africanswinefever-1920-0156-it&utm_medium=social&utm_source=facebook---5620656-262573766&utm_content=static-suitcaseuk-ukr-458429206-126055644&fbclid=IwAR197TySdMPzskrEQZQKkx31qtIj6b14CO4guyUFPXBBtcVpo1lgXu_S7VI