Імміграція до Манітоби
-
А потрібно тільки переклад чи переклад завірений нотаріально?
-
На урядовому сайті чітко написано що при подачі документів на візу усі документи не на англійській чи французькій мовах обов'язково мають мати офіційний переклад. Ви подаєтеся до канадської установи, відповідно, будь ласка, якщо щось не зрозуміло користуйтеся перш за все офіційними джерелами даної держави, а не як це відбувається в США чи якійсь іншій країні
-
...чи це є 100% необхідністю
-
Мій знайомий при подачі на туристичну візу до США, наприклад, не перекладав договір купівлі-продажу квартири. Тому і перепитую
-
Підкажіть, будь ласка, а всі документи для туристичної візи потрібно перекладати (наприклад, свідоцтво про одруження/народження дитини)?
-
дякую! 👍
-
Так, виглядає замало, особливо в порівнянні, як хтось зазначав, до кінця терміну паспорту. А віза починає діяти з числа яке ви вказували як прибуття в Канаду?
-
А самотні батьки - які довідки можуть бути в даному випадку? Чи просто достатньо заповненої форми?
-
Успішного рецепту нема. Все індивідуально. Хтось дає мінімум документів, хтось максимум, і деколи все одно мало ))). Якщо у вас є документи, які підтверджують зв"язок з Україною, то звичайно ж, їх можна додати: - довідка про нерухомість - довідка з роботи - одруження/дитина - самотні батьки тощо Хтось додатково пише пояснення мотивації з деталями тощо.
-
Я вказав 9800, тобто це тей еквівалент, який є наразі на рахунку в USD. Чи буде краще зменшити до 2-3тис(зрозуміло, що довідка залишиться на 9800) + додати свідоцтво про народження сина і свідоцтво про одруження? Чи буде достатньо лише свідоцтво про народження сина і свідоцтво про одруження?
-
що таке "завелика сума для візиту"? Критеріїв нема, наскільки мені відомо. Хтось отримує візу, показуючи 20-50 тис на рахунку, а хтось тільки 2-3 тисячі. Думаю, важливе формулювання, адже "у мене є 20 тисяч доларів на тижневий візит до Манітоби" та "ось довідка про стан мого поточного рахунку, на якому є 20 тисяч" - це різні речі
-
Я просто ледь не відправив заявку на візу, але виявилося, що я вказав завелику суму для візиту та не доклав документів, які засвідчують зв'язок з Україною.