Імміграція до Манітоби
-
Якщо хтось інший може також відповісти на моє питання до @hitechparadigm, був би радий почути відповіді/поради/рекомендації.
-
Хочу подаватися на візу. А на який термін зазвичай її дають? І не могли б, ви зорієнтувати, на яку дату краще подаватися?
-
Очевидно, що всі відразу не отримають візи. На разі до десятка людей з візами, частина яких закінчується навесні 2021 року. Багато хто очікує візиту ще з весни 2020 року. Думаю, що ще через півроку очікування до 10% відмовиться від ідеї імміграції через зміну пріоритетів, ще 10-15% скористаються іншими програмами імміграції, а ще 10% так і не зможе отримати візи через різні причини. Черги немає, бо всі одночасно не будуть з візами. Поки що переважна більшість візитерів не готова податись на візи через невизначеність
-
Дмитре, чи є у КУК розуміння або стратегія, в якій послідовності будуть прилітати люди на візит? Адже наразі, за вашими словами, 40-45 людей чекають та кількість їх буде зростати і очевидно, що має бути цивілізована черга або порядок в якому вони будуть прилітати. Може є якесь бачення цього процесу від МПНП?
-
А яку вакцину колять? Pfizer?
-
Зараз на візит тільки через КУК чекають десь 40-45 людей, у когось вже є тур. візи, хтось в процесі... Про дати візиту потрібно повідомити хоча б за місяць, щоб призначити інтерв'ю в МПНП. Якщо, скажімо, кордони відкриються десь в другому кварталі 2021 року, то дуже сумнівно, що всі 40-45 людей зможуть приїхати на візит до кінця року. Хочеться сподіватись, що зможуть. А також ще є єврейська, російська, німецька, грецька та інші етнічні організації, які також мають візити. Думаю, у них беклог з очікуючих також великий