Імміграція до Манітоби
-
Офіцера не зрозуміти. То мало грошей тому відмова, то забагато. Я в шоці. В мене було 7 000 usd на одну людину. Теж була відмова перший раз,але у ноутсі не було вказано що щось не подобається у сумі
-
Я вказував в анкеті 2000 кад на 11 днів. Але у банківській виписці була значно більша сума вказана
-
хм, у нас була більша сума. Ми не в Україні, і акаунт в банку один, хоча рахунки різні, але коли береш виписку, то перераховують усі рахунки з балансами та кредитні карти. То я пояснила що сума може змінюватись, бо там і сейвінг і зарплатний і на візит витратимо тільки частину. Візу отримали, але ми дитину спеціально залишали тут, і привозили батьків щоб залишалися з сином, а їхні квитки і довідку зі школи показувала при подачі на візу.
-
Я хотів у Польщі відкрити - це реально, навіть завів собі віртуального польського номера телефону, щоб дізнатися про умови на гарячих лініях банків (які здебільшого мають україномовних операторів), однак зрозумів, що треба мати змогу під'їхати у відділення для відкриття, закриття, уточнення інформації - а я живу не біля кордону, мені це незручно. До того ж, умови не дуже вигідні, як нерезиденту можна відкрити рахунок, однак немає халяви - щоб зовсім без комісій за поповнення, зняття, обслуговування. Коротше кажучи - не варіант.
-
Супер! Ще раз дякую!
-
Дякую!
-
А де ви все це писали? В чернетці від КУК?
-
я не додавали жодного підтвердженого бронювання, візу отримала. Я заходила на сайт авіакомпанії, вводила всі дані до моменту оплати і зберігала в такому форматі. В листі наголошувала, що ми придбаємо квитки, once the visa will be approved, and that the air ticket booking information is attached. Робила так же само і з страховкою на період перебування, тобто тільки quotation на ті дати, що планую візит (Мета- travel budget estimate). Поо житло писала що Бронювання квитків не є обов'язковим і ніяк не повпливає на видачу візи.
-
Дякую!!!