Імміграція до Манітоби
-
Yuliia дякую за відповідь! Але також в мене питання, на які дати бронювати? Наразі в'їзд неможливий. Я просто розумію, що це буде бронювання, а потім скасування. Тобто офіцер який розглядатиме заявку також мабуть це зрозуміє.
-
КУК в рамках своєї волонтерської діяльності вам надає можливі опції, але не зобов'язує вас обирати саме серед них. Ви можете оселитись під час візиту будь-де. Ми спочатку жили кілька днів у своїх друзів, а потім переїхали у арендоване житло. Із плюсів життя у друзів чи знайомих- анлімітед доступ до інформації про життя і роботу в провінції. Із плюсів самостійного проживання в арендованому житлі- ви можете дуже приблизно відчути, як воно буде- жити тут, співіснувати із сусідами, слідувати загальноприйнятим правилам
-
А от стосовно бронювання помешкання є питання. А навіщо ви бронювали? В листі від КУК йдеться, що: Find accomodations for the visiting period at one of the following: a/ A room at a volunteer's house; b/ A room at the Holy Family Home; c/ A room at a Ukrainian-owned hotel; Чи не буде це приводом для відмови офіцеру, якщо вас запрошують і вказують де ви будете розміщатись, а ви надаєте іншу адресу?
-
Так як Канада наразі закрита для схожих відвідин, звичайно що, квитків не маю, медицину також ще не бачу сенсу проходити.
-
Дякую всім за відповіді!!!
-
Додаєте все що у вас є з переліченого. Якщо є квитки - додаєте скан квитків, є бронювання житла - додаєте його і т.д. Якщо чогось нема - нічого страшного, не обов'язково усе з переліченого вказувати. Особисто я подавав план подорожі і бронювання житла.
-
я тут додавав лише план візиту на базі чернетки КУК
-
Чи повинен там бути план візиту (чернетку якого надіслав КУК)? Чи обов'язковими є квитки та бронювання помешкання? Медицина?
-
Цей пункт містить наступну підказку: You must submit proof that you are coming to Canada for a temporary visit. Examples of what you can provide as proof: A scanned copy of: Your flight ticket departing Canada, Your travel itinerary (e.g. places you will visit or stay, such as hotel booking), Proof of a medical appointment.
-
Вибачте, я мав на увазі не форму IMM5257, а пункт для додавання документів: Purpose of Travel - Other (required)
-
Доброї ночі! Повторюся щоб не загубилося. Підкажіть, будь ласка, при подачі на туристичну візу є пункт: Purpose of Travel - Other Що тут саме потрібно подавати? Чи тут повинен бути мій план візиту?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, при подачі на туристичну візу є пункт: Purpose of Travel - Other....і в ньому наведені приклади, що може ним бути: Examples of what you can provide as proof: A scanned copy of: Your flight ticket departing Canada, Your travel itinerary (e.g. places you will visit or stay, such as hotel booking), Proof of a medical appointment. Що тут саме потрібно подавати? Чи тут повинен бути мій план візиту?