Імміграція до Манітоби
-
www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e311-eng.pdf читаємо в декларації You may list up to four people living at the same address on one card Each traveller is responsible for his or her own declaration Each traveller is responsible for reporting currency and/or monetary instruments totaling CAN$10,000 or more that are in his or her actual possession or baggage.
-
www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html Travelling with CAN$10,000 or more Anytime you cross the border, you must declare any currency or monetary instruments you have valued at Can$10,000 or more. This amount includes Canadian or foreign currency or a combination of both. Monetary instruments include, but are not limited to, stocks, bonds, bank drafts, cheques and traveller's cheques. There are no restrictions on the amount of money you can bring into or take out of Canada, nor is it illegal to do so. Does this apply to you? This applies to all travellers, couriers and if you are carrying money on behalf of someone else.
-
Так, запитувати він може. Але запитувати і вимагати то різні речі. Якби у вас тої довідки не було, нічого страшного не сталося б, просто сказали б що не маєте з собою.
-
Якщо ви подорожуєте як сім'я то і декларувати свої гроші і речі маєте разом як сім'я
-
У нас офіцер питав довідку про кошти та дивилась документ
-
А можливо заповнити дві декларації, на жінку і чоловіка окремо?
-
На сім'ю
-
Але можна ввозити в Канаду без декларування 10 000 Cad?
-
Він дивився, скоріш за все, просто тому що така довідка була наявна. Її йому дали от він з цікавості і переглянув. Немає такої вимоги показувати поф на ознайомчому візиті
-
Я сама була здивована.
-
Звичайно, якщо і брати в борг, то поки не перетнете кордон Канади. А тут вже не пропадете, якщо голова звичайно є😊
-
Не бачу нічого страшного, що люди позичають гроші для поф. Це аж ніяк не впливає на як ви кажете welfare. Бо, щоб в Канаді щось таке отримувати спочатку проробити потрібно певну кількість годин. А стосовно інших допомог, таких як на дітей, чи рент ассіст, то їх хочуть отримувати також люди які приїдуть з купою своїх грошей.
-
Всі гроші які ми показували були на депозитах. Ніяких питань не було.
-
Є в мене таке переконання, що гроші, які ви будете показувати як pof, і які лежать на депозитах, не вважаються офіцерами за pof ні на провінційному, ні на федеральному етапі. Маємо досвід по провінції, а також багато інфо по федералці від тих, хто далі пішов. Офіцери сприймають депозит, і незалежно що в договорі написано, як гроші, до яких немає доступу в будь який потрібний момент і в будь якому місці. На всіх етапах, як пишуть також вище, можуть перевіряти вибірково, а от феди - перевіряють 100%.