Імміграція до Манітоби
-
Найдорожчі виписки. Але що найважливіше, у нас лежали долари без руху пів року на рахунку. Вони дали виписку на 25 листах, довелося все переводити за величезні гроші. Виявляється вони кожен день перераховували долари в гривню і все це відобразили в виписці. Сформувати її інакше їм програма не дозволяє. Жах. У них сама несучасна програма, постійно не вистачало потрібної інформації в виписках і довідках
-
До речі Агриколь дуже дуже розчарував. Не рекомендую цей банк
-
Не впевнена що для поф депозит підходить. Та депозит це зайвий ризик
-
Так, знімати будемо CAD з конвертацією в USD
-
На скільки я зрозуміла, то знімати будемо cad
-
буде 0, якщо знімати з банкоматів банків-партнерів, але не більше 4000 USD за місяц, якщо більше, то вже з комісією 0,9% - свіфт дорого виходить - 2% - є щорічна (або щомісячна) комісія, але її можна не платити, якщо лежить еквівалентом >400.000 грн, але не більше 30.000$. АЛЕ останній місяць перед закриттям рахунку (карти) точно платиш щомісячну комісію, про перший місяць не впевненна - щорічні страхові платежі premium.ukrsibbank.com/common/upload/Taryfy_All_Inclusive_new.pdf ще є Black edition, це більш преміальніший, буде 0 комісії, якщо знімати з банкоматів банків-партнерів, але не більше 6000 USD за місяц, якщо більше, то вже з комісією 0,9% - свіфт дешевше виходить - 0,8% (ще є персональний менеджер і можна свіфт виконати в телефонному режимі, без відвідування банку, АЛЕ я так не робила) - є щорічна (або щомісячна) комісія, але її можна НЕ платити, якщо лежить еквівалентом >500.000 грн, але не більше 45.000$. АЛЕ останній місяць перед закриттям рахунку (карти) точно платиш щомісячну комісію, про перший місяць не впевненна - немає страхових платежів (точніше клієнт має право відмовитися) premium.ukrsibbank.com/common/upload/Taryfy_Black_Edition.pdf але мені не зрозуміло як $ американський можна зняти з банкомату в Канаді, може бути той ще гемор(
-
От я про це ж і кажу, що в інших банках плюс мінус є такий самий тариф де 0 відсотків у банкоматах. Просто зацікавило саме партнерство. Думав що можна зняти в касі усе без комісій
-
В укрсибі буде також 0, якщо обрати найпреміальніший пакет: All Inclusive De Luxe
-
Scotiabank якраз входить до Global ATM Alliance
-
Так так. Просто я кажу, що Аваль 0, тому здивувався і думав що укрсіб якось виграє в чомусь іншому
-
Укрсіб дешевше, тому вирішили там знімати. 0.9 приємніше ніж 1.5
-
Я зрозумів. Я думав що укрсіб чудоумови якісь ;) дякую
-
У мене картковий рахунок. За зняття 1.5пр
-
Комісії немає взагалі.... Просто не зручно знімати по 400 кад і т.д. думав там якесь партнерство - типу прийшов в банк дав картку укрсіб і з каси отримав усі гроші за раз.
-
Сам користуюсь і на візиті перевіряв. Лише конвертація в кад не найкращий курс...
-
Та ні... www.aval.ua/premium/pakety-uslug
-
Райфайзен 1.5