Імміграція до Манітоби
-
Ну... Це дійсно залежить від менеджера / банку. В авалі такого бланку теж немає, але по запиту вони дали що треба знати 100 офіційних грн ;) через касу
-
Я давала просто залишки на всіх моїх рахунках (депозит, поточний, підприємницький) станом на певну дату (тиждень перед поданням аплікації) + пояснення що то за рахунки. Візу відкрили.
-
Я розбив суму на чотири частини - розклав по банках: ПУМБ, Укргазбанк, OTP банк, Ощадбанк. Це ті банки, які дозволяють відкривати депозити у валюті, відсотки чисто символічні, зате немає комісій за поповнення, зняття коштів, а також за обслуговування рахунку. До того ж - можна зняти усе й одразу. Перші три є учасниками фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а виплата вкладів у Ощаді гарантована державою.
-
Це дуже скорочує документ ;) ну якщо не помиляюсь, то там або залишок за 6 місяців, або ж нормальну ЗП показати, щоб довести що гроші ваші
-
Я просив підготувати мені середньоденний залишок на рахунку за останні 6 місяців. Тобто залишок за кожен день сумується, потім ділиться на кількість днів у місяці. Якось так. Вийшла табличка на 6 рядрчків ;) Взяли 100 грн за такий документ. Аваль.
-
Мій банк мені надав виписки по транзакціям за кожен місяць. Це був такий рулон паперу))) я прикладала лише першу сторінку, де була зазначена сума залишку на перший та останній день місяця + суми списанння та зарахування за місяць, а також останню сторінку з печаткою банка та підписом і контактами того, хто підготував виписку.
-
Я також цей пункт читав. Чітко пам'ятаю.
-
Як я докажу, я аплікацію заповнювати по новому не буду. Дивіться при заповненні розділ proof of means, там з десяток варіантів підтвердження, і тревел чеки, і банківські виписки ЗА ОСТАННІ 4 МІСЯЦІ, і інше. Де знаки запитання - натискаєте, дає пояснення
-
Так.
-
@mrs_yushkevich тобто довідка була про те, що у вас станом на визначену дату була певна сума коштів?