Імміграція до Манітоби
-
😂👍
-
Скільки оффтопу на каналі! Як вам не соромно! Ко-ко-ко! 😂😂😂 насправді ні. Вибачте за мій скотинячий гумор, якщошо )) І дякую за всі добрі слова :)
-
Приєднуюсь до безлічі привітань, та хочу додати, що від вас, волонтерів, дійсно залежить інколи останній шанс для багатьох потрапити до країни мрії, та неможливе стає реальністю. Дякуємо, що ви зробили і зробите щасливими ще не одну родину. Так тримати!!!
-
Вельмишановні співвітчизники! Дякую від щирого серця за Вашу тяжку та ідейну справу! Нехай Ваша мотивація не падає,а результати Вашої праці будуть помітними! Дякую Вам
-
Вітання волонтерам! Дякуємо за вашу працю!!!
-
Дякуємо Вам! Всього найкращого усім причетним до волонтерства.
-
Вітання волонтерам! Бажаю сприяння і вдячності
-
Всім волонтерам наснаги і віри в успіх своєї справи!
-
Вітаю зі святом усіх, хто причетні до волонтерської діяльності
-
Нехай ваші благі справи повертаються вам подвійно! Дякуємо!!!
-
Вітаю усіх волонтерів КУК за вашу величезну і плідно роботу. Ви даруєте надію на краще життя завдяки імміграції. Величезне спасибі🙌
-
Приєднуємося до вітань! Той випадок, коли волонтерська активність справді змінює життя інших на краще! Дякуємо за ваш час та зусилля!
-
Приєднуємося!!!! Величезна Шана і Подяка!!!!! Дякуючи Вам, українці можуть якісно змінити рівень життя!!!!!
-
Сьогодні всесвітній день волонтерів. Хочу подякувати волонтерам КУК за вашу роботу та за те, що ви робите для українців які намагаються іммігрувати до Канади. Для багатьох з нас без вашої роботи було б складно імігрувати до Канади, а для деяких взагалі неможливо. Дуже вам дякую!!!
-
150 тис прямих інвестицій в бізнес в Манітобі, плюс мати net worth (думаю, це можуть бути високоліквідні активи) на суму 500к
-
Знаю кількох іммігрантів з Індії, які пішли цим шляхом: купили по 2-3 магазини (convenience stores) в Рурал Манітоба. Головне, щоб розмір інвестицій був від 150к, ну і мати активів на 500к. Ввели обов"язкову додаткову вимогу - перевірка та підвердження наявності активів на мінімум півмільйона доларів, а також легальне походження джерела коштів. Верифікація проходить тільки через дві акредитовані компанії в Манітобі www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-for-business/
-
Як варіант купити готовий бізнес.
-
Дякую
-
Що імміграції як self-employed, то що саме ви вкладаєте в це поняття. ФОП може іммігрувати, якщо він є самозайнятий в професії, яка в списку in-demand. Все як звичайно: активний профіль ЕЕ і т.д.
-
іммігрувати просто через створення компанію без інвестицій нереально. Більш того, ви як іноземець не зможете зареєструвати компанію в Канаді без резидента Канади
22 Jan 2023, 05:40
36751/231838
less than a minute ago