Імміграція до Манітоби
-
Вітання волонтерам! Дякуємо за вашу працю!!!
-
Всім волонтерам наснаги і віри в успіх своєї справи!
-
Вітаю усіх волонтерів КУК за вашу величезну і плідно роботу. Ви даруєте надію на краще життя завдяки імміграції. Величезне спасибі🙌
-
Сьогодні всесвітній день волонтерів. Хочу подякувати волонтерам КУК за вашу роботу та за те, що ви робите для українців які намагаються іммігрувати до Канади. Для багатьох з нас без вашої роботи було б складно імігрувати до Канади, а для деяких взагалі неможливо. Дуже вам дякую!!!
-
Знаю кількох іммігрантів з Індії, які пішли цим шляхом: купили по 2-3 магазини (convenience stores) в Рурал Манітоба. Головне, щоб розмір інвестицій був від 150к, ну і мати активів на 500к. Ввели обов"язкову додаткову вимогу - перевірка та підвердження наявності активів на мінімум півмільйона доларів, а також легальне походження джерела коштів. Верифікація проходить тільки через дві акредитовані компанії в Манітобі www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-for-business/
-
Дякую
-
Дивіться програму Business Investor Stream, якщо план імміграція через відкриття бізнесу. Потрібні мінімальні інвестиції 150 тис доларів і плюс мати мінімум 500 тис net worth. 24 місяці будете на тимчасовому перміті. Якщо за цей час не вдасться запустити бізнес, то перміт не продовжать. Знаю кількох, хто просто витратив гроші і повернувся до України. Раніше була ще вимога ставити депозит 100 тис. http://www.immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/mpnp-for-business/#1