Імміграція до Манітоби
-
Пане Wes, підкажіть будь ласка: є дев’ять класів школи (є свідоцтво), потім п’ять років у коледжі (є диплом молодшого спеціаліста з додатком), потім три роки роки університету (є дипломи бакалавра та спеціаліста без додатків. Їх відновити не є можливим у кращому випадку отримати ксерокопію з архива одного з колишніх роботодавців), чи зарахує WES рівень освіти як «master»? Дякую.
-
Підкажіть будь ласка для подачі на pr необхідно 10к на рахунку у основного заявника і по 2к на кожного члена родини має бути. Як надовго ці гроші заморожується? На всі 2,5-3р доки не отримаєш pr? Чи поки номінацію не отримаєш?
-
І ще я написала пояснення чому так вийшло, що вчився чотири роки, а фах за два роки отримав "My husband went to secondary school from Grade 1 to Grade 9 and received a basic secondary education (1984-1989 years). After Grade 9, he enrolled in the Technicum, where he studied for 4 years (1989-1993 years). In the first two years, he completed his secondary education. The next two years he studied to be an Electrician. That's why I indicated that his completed program was "Two year post-secondary certificate" even though he actually studied for 4 years." Може щось додати чи видалити?
-
Підкажіть, буть ласка, Program completed для людини, яка після 9 класу поступила в технікум і вчилась там 4 роки ?? two year post secondary certificate чи three or more year post secondary degree? Дякую
-
В мене був такий квиток. За 24год зачекінитись потрібно на сайтах всіх трьох авіакомпаній, але я змогла тільки на сайті Лот зачекінитись, але як виявилось, то була не проблема. У Варшаві при реєстрації видали мені всі квитки на всі три літаки вже з місцями. Багаж сказали забрати вже в Торонто і перереєструвати на Вінніпег, що я і зробила. Але , нажаль, Вестджет один з моїх чемоданів загубив при перельоті з Торонто до Вінніпегу. І вже більше місяця не можуть знайти його і повернути мені.
-
Pharmacare — це програма надання пільг на ліки для жителів Манітоби, які мають право на участь, незалежно від захворювання чи віку, на доходи яких серйозно вплинула висока вартість ліків, що відпускаються за рецептом. Залежно від доходу (якого у вас фактично немає за минулий рік). вам встановлять deductible. Переважно, це 100 баксів для тих, хто не мав доходу. Тобто. людині потрібні ліки за рецептом, вона йде до фармації, оплачує вартість, і як тільки перейде суму 100 баксів, то решту буде покривати pharmacare. Наприклад, сьогодні людина заплатила, 30, через тиждень вже потрібно 80, то 10 баксів буде платитити вже провінція, бо дедактбл 100 доларів вже людина заплатила. Всі решту ліки за рецептом людина буде отримувати за рахунок провінції. Але є перелік ліків, які pharmacare не покриває. www.gov.mb.ca/health/pharmacare/apply.html
-
А навіщо подаватися на pharmacare розкажіть? Бо я навіть не чула до цього
-
Страховку я їй в Україні планувала зробити туристичну на період приїзду в Канаду