Імміграція до Манітоби
-
Дмитро, все пропало, одна надія на КУК та на віртуальний візит. Інакше ми через вікові обмеження приречені. І буде дуже прикро, якщо українська община в Манітобі залишиться без такого потужного підсилення
-
Вакцинація займе дуже багато часу. Десь рік чи два
-
Ех, але ж будемо сподіватися на краще www.bbc.com/news/health-55145696
-
;( ох і в час потрапили
-
Та й не видно також, щоб федеральний уряд хоч дозволив лендинг імігрантам з CoPR після 18 березня(((
-
Думаю, Манітоба для ознайомчих візитів відкриється нескоро
-
Те саме. Прийшло навіть на неактивні профайли. Таке було десь 6 місяців тому. Не звертайте увагу
-
Дякую, хлопці, заспокоїли :)
-
З телефону таки зайшов, однак коли переходжу за посиланням "Check full application status" - отримую помилку - 502 Bad Gateway.
-
В профілі нічого немає. І, так, зайти було важко. Сайт працює через раз. Точніше 1 раз на 100 спроб ;)
-
Так само
-
Мені теж прийшло. Цк глюк
-
Панове! Чи може хтось увійти до Express Entry акаунту? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Я отримав листа, мовляв, є оновлення у моєму профілі, однак не можу увійти - постійно перенаправляє на головну сторінку. Хочу зрозуміти - чи це лише в мене так?
-
А ще треба враховувати тенденцію авіаперевізників до перевезення тільки вакцинованих, наприклад, як це зробили заяву представники австралійської Qantas Airlines. Тому Канада зможе вже почати пускати, а українці все ще будуть чекати.
-
Звичайно ж, у Канаді немає дискримінації за національною ознакою, та ми ж є українцями, тому я й міркую у контексті подорожей з України до Канади.
-
Не зовсім коректне твердження. Це стосується не тільки українців. Тому українці чекатимуть як і увесь світ...
-
Я згоден з вами, це досить логічно - не наражати на небезпеку власне населення заради миттєвої вигоди. Певен, що канадська влада оцінює ризики й дивиться на ситуацію у довгостроковій перспективі.
-
То зрозуміло, але щось мені здається, що цілком можливо, не буде дозволу допоки як мінімум не введуть вакцинацію. Але це ж моя суб'єктивна думка...
-
Це зрозуміло, однак питання не у орієнтирах щодо вакцинування канадців, а у знятті обмежень на в’їзд до Канади для українців.
-
Трюдо, казав, що ймовірно до Вересня 2021 більшість канадців має бути вакцинована))Ось вам і орієнтири.
22 Jan 2023, 05:40
36786/230865
less than a minute ago