Імміграція до Манітоби
-
В профілі нічого немає. І, так, зайти було важко. Сайт працює через раз. Точніше 1 раз на 100 спроб ;)
-
Так само
-
Мені теж прийшло. Цк глюк
-
Панове! Чи може хтось увійти до Express Entry акаунту? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Я отримав листа, мовляв, є оновлення у моєму профілі, однак не можу увійти - постійно перенаправляє на головну сторінку. Хочу зрозуміти - чи це лише в мене так?
-
Не зовсім коректне твердження. Це стосується не тільки українців. Тому українці чекатимуть як і увесь світ...
-
Як новачок скажу - це один з найкращих постів у цій групі за той час як я на неї підписався 😊👍
-
Так а група росте, все одно повідомлень скоро буде дуже багато, і все прочитати це буде ще той челендж))) Згідна з думкою вище, що іноді "оффтоп" робить чат більш живим, і коли спілкуються на різні теми у цьому чаті, не маю нічого проти. Головне, щоб від спілкування отримувати позитивні емоції🙂 Як комусь потрібна інформація, то завжди пошук є. Як ще залишаються питання, то звісно треба питати))
-
В тому і справа, Дмитро, що коли чат живий, і в ньому живе спілкування, Діма, нічого не треба шукати і запам'ятовувати, в три часа ночі на твоє запитання скільки буде через 10 хвилин, тобі мінімум 10-15 чоловік в ту ж мить відпишеться - 3:10. Але ок, раз статистика - так статистика