Імміграція до Манітоби
-
Як новачок скажу - це один з найкращих постів у цій групі за той час як я на неї підписався 😊👍
-
Так а група росте, все одно повідомлень скоро буде дуже багато, і все прочитати це буде ще той челендж))) Згідна з думкою вище, що іноді "оффтоп" робить чат більш живим, і коли спілкуються на різні теми у цьому чаті, не маю нічого проти. Головне, щоб від спілкування отримувати позитивні емоції🙂 Як комусь потрібна інформація, то завжди пошук є. Як ще залишаються питання, то звісно треба питати))
-
В тому і справа, Дмитро, що коли чат живий, і в ньому живе спілкування, Діма, нічого не треба шукати і запам'ятовувати, в три часа ночі на твоє запитання скільки буде через 10 хвилин, тобі мінімум 10-15 чоловік в ту ж мить відпишеться - 3:10. Але ок, раз статистика - так статистика
-
Взагалі, телеграм влаштований так, що є канали, у яких викладають інформацію, а є чати (ще називають групами), у яких цю інформацію обговорюють чи просто спілкуються. Можна, наприклад, створити канал, у який можна буде постити новини й корисну інформацію, щоб людям не засмічувати ефір зайвими повідомленнями, а тут саме спілкуватись й обговорювати теми, які тим чи іншим боком пов’язані з імміграцією.
-
На мою думку, цей чат більше інформативний, ніж розмовний. Цінність флейму після однієї години його існування зникає, а ефір засмічений вже. Я коли доєднався прочитав весь чат з початку. Може тут ще є такі 😁. Коли буде більше розмов ніж інфи - важче знайти щось корисне...
-
У Еміля робота пов’язана з сидінням за ноутбуком, тож телеграм зазвичай відкритий, а написати повідомлення не займає багато часу.) А стосовно офтопу - дякую Сергію за підтримку, цілком згоден, та й узагалі, тему імміграції вже обговорили вздовж і впоперек, новин поки що немає, особливо через зачинені кордони. Тому, на мою думку, не гріх й на суміжні теми поспілкуватися, щоб познайомитись, обмінятись останніми новинами щодо ковіду й відкриття кордонів та досвідом. О, а ще я маю лайфгак - можна відмічати повідомлення хештегами, наприклад #корисне - по них легше буде орієнтуватись у чаті, особливо новачкам.
-
Гарно,Сергій написали,підтримую вашу думку! І справді, такі групи створені, перш за все, щоб об’єднувати людей, у яких одна мета. Ну і нехай Еміль часто пише на різні офтоп теми (мені здається в нього багато вільного часу), але мене це ніяк не обурює, навпаки налаштовує на спілкування;)
-
Нарід, ну вибачаюсь, але давайте не заганятись, дійсно. В деяких позиціях я не погоджуюсь з Емілем, ну в цьому випадку я на його стороні. Чат в першу чергу для спілкування, налагодження контактів, відносин, дружби. Так, дружби. Стосовно очікування повідомлень про відкриття кордонів - ну точно не сюди - до офіційних джерел будь ласка, погодьтеся. Я до того був в іншому чаті в іншу провінцію. 4 роки. Ми прожили в ньому шматок життя. Знали один одного поіменно, вітали зі святами, зустрічалися декілька разів на шашлики у Києві, гуртом писали та підписували з африканцями петиції, писали звернення в канцелярію Трюдо, петиції до премєр-міністра Квебеку та окремо до уряду Квебеку, звернення до ліберальної партії (опозиція), листи про приєднання до колективного позову в дві юридичні компанії, скарги в організацію на кшталт організації захисту прав споживачів, я писав звернення у всі інформаційні видання та теле-, радіопрограми провінції на англе, інші - на франсе, ми знали, що у Андрія з Харкова захворіла дитина, та гуртом лікували, вибирали Івану з Тернополя автівку на аукціоні в америці, переживали разом з Аллою з Вінничини що під хатою рвуться снаряди що розлітаються з військових складів зброї, вирощували разом з Цезарем з Молдови інжир на городі, виручали Олексія з Хабаровська, якого вчергове загребли на антипутлерівській акції протесту. Половина з всіх тих уже в Канаді, обмінюються диванами, пишуть разом резюме, хають тамтешніх вчителів, влаштовують один одного на роботу. І зустрічаються на шашлики. Так, то все був процес іміграції, тому що між цього всього кожен мав змогу також отримати моментально корисну інфо по заповненню форм в ЕЕ, наприклад. Чомусь в цьому чаті все це під строгою забороною?!?! Боїшся щось написати, бо до тебе зразу відраза. Нарід, імміграція на мою думку - це процес, це не лише статистика про отримання або відмову візи та бризки шампанського під "Ура, вітаю". В мене все, тепер можете закидати мене помидорами.
-
Вас ніхто не змушує перечитувати усі повідомлення у чаті. Мені теж іноді не все цікаво що тут пишуть, однак у таких випадках я не сперечаюся й мовчки прогортаю до самого низу. Для цього ж я вимкнув сповіщення про нові повідомлення цьому чаті (як на скриншоті) й заходжу декілька разів на день, щоб перевірити, чи є щось нове та отримую сповіщення про закріплені повідомлення чи коли хтось згадує мене або відповідає мені. Шкода, що мої повідомлення викликають у вас розчарування, та можливо вам не варто багато очікувати від цієї дискусії, особливо під час карантину. До того ж ми ж не у північній Кореї, що повинні писати кожне повідомлення по темі й лише по темі, інакше - розстріл.) На цьому пропоную завершити. Якщо ж ви маєте бажання продовжити обговорення - можемо перейти до "Manitoba life" чи у приватні повідомлення 🙃
-
Зрозумійте, будь ласка, що кожного разу, як приходить сповіщення про нове повідомлення саме в цій групі , серцебиття пришвидшується в надії, що є якісь важливі новини- чи то про відкриття кордонів чи про видачу віз. А потім, читаючи дописи про, наприклад, правопис, настає розчарування. Вам же не складно свої дописи (іноді дійсно цікаві) розміщувати в Українській Манітобі?