Імміграція до Манітоби
-
Вас ніхто не змушує перечитувати усі повідомлення у чаті. Мені теж іноді не все цікаво що тут пишуть, однак у таких випадках я не сперечаюся й мовчки прогортаю до самого низу. Для цього ж я вимкнув сповіщення про нові повідомлення цьому чаті (як на скриншоті) й заходжу декілька разів на день, щоб перевірити, чи є щось нове та отримую сповіщення про закріплені повідомлення чи коли хтось згадує мене або відповідає мені. Шкода, що мої повідомлення викликають у вас розчарування, та можливо вам не варто багато очікувати від цієї дискусії, особливо під час карантину. До того ж ми ж не у північній Кореї, що повинні писати кожне повідомлення по темі й лише по темі, інакше - розстріл.) На цьому пропоную завершити. Якщо ж ви маєте бажання продовжити обговорення - можемо перейти до "Manitoba life" чи у приватні повідомлення 🙃
-
Зрозумійте, будь ласка, що кожного разу, як приходить сповіщення про нове повідомлення саме в цій групі , серцебиття пришвидшується в надії, що є якісь важливі новини- чи то про відкриття кордонів чи про видачу віз. А потім, читаючи дописи про, наприклад, правопис, настає розчарування. Вам же не складно свої дописи (іноді дійсно цікаві) розміщувати в Українській Манітобі?
-
Вважаю ці питання, щодо інтернету та телефонів потрібних частот, це як раз стосується Імміграції. Як би я та мій чоловік знали свого часу це, то не купували за півроку до переїзду "непотрібні" телефони. 🙂 Як вам немає часу читати про це просто проскролюйте, та шукайте потрібну вам інформацію. В цій групі обговорюють все стосовно імміграції до Манітоби, та допомогають один одному з цим. Також ця група для тих хто вже приїхав і не знає що далі робити у перші дні у Манітобі. Я вас прошу не переходити на особистості, а як хочете переходити то краще писати саме в особисті як в вас є з кимось проблеми у цьому чаті. Коли ця група створювалася, наміри були тільки щоб люди обмінювалися своїм досвідом, а не переходили на сварки, при чому з такої дрібної причини. Я вас прошу, будь ласка, давайте більше так не будемо😊
-
Взагалі-то- чат був створений не лише для обговорення імміграції, а й адаптації. Це вже минулого разу обговорювали. Вакцина є невід'ємною частиною процесу імміграції у наш час. Здається, без цього, не вийде виїхати. А стосовно правопису - то і справді офтоп, та чи ті кілька повідомлень дійсно вам так заважають? Це обговорення щодо офтопу, насправді, є ще більшим офтопом.
-
Вибачте, що «вриваюся» в вашу переписку, але цей чат створений для обговорення ознайомчих візитів, а про вакцинацію та правопис ви завжди зможете поспілкуватися в приватних повідомленнях. 😉
-
Тобто багато людей взагалі не хочуть вакцинуватися, а перша партія призначена для людей у групі ризику. Головне - що Україна не купувала російську "вакцину". А стосовно заборони на переліт невакцинованим - це дурня. Якщо б щеплення можна було зробити та отримати довідку про це так легко, як вони забороняють. Згоден, що до пересічних громадян не у обласних центрах вакцина дійде у кращому випадку через рік. Маю надію, що там реально буде вакцина, а не фуфломіцин якийсь, і 14$, як обіцяють, а не в рази більше.