Імміграція до Манітоби
-
В мене був такий квиток. За 24год зачекінитись потрібно на сайтах всіх трьох авіакомпаній, але я змогла тільки на сайті Лот зачекінитись, але як виявилось, то була не проблема. У Варшаві при реєстрації видали мені всі квитки на всі три літаки вже з місцями. Багаж сказали забрати вже в Торонто і перереєструвати на Вінніпег, що я і зробила. Але , нажаль, Вестджет один з моїх чемоданів загубив при перельоті з Торонто до Вінніпегу. І вже більше місяця не можуть знайти його і повернути мені.
-
Pharmacare — це програма надання пільг на ліки для жителів Манітоби, які мають право на участь, незалежно від захворювання чи віку, на доходи яких серйозно вплинула висока вартість ліків, що відпускаються за рецептом. Залежно від доходу (якого у вас фактично немає за минулий рік). вам встановлять deductible. Переважно, це 100 баксів для тих, хто не мав доходу. Тобто. людині потрібні ліки за рецептом, вона йде до фармації, оплачує вартість, і як тільки перейде суму 100 баксів, то решту буде покривати pharmacare. Наприклад, сьогодні людина заплатила, 30, через тиждень вже потрібно 80, то 10 баксів буде платитити вже провінція, бо дедактбл 100 доларів вже людина заплатила. Всі решту ліки за рецептом людина буде отримувати за рахунок провінції. Але є перелік ліків, які pharmacare не покриває. www.gov.mb.ca/health/pharmacare/apply.html
-
А навіщо подаватися на pharmacare розкажіть? Бо я навіть не чула до цього
-
Страховку я їй в Україні планувала зробити туристичну на період приїзду в Канаду
-
Ох, точно!!!! Велике дякую!!!
-
Ні! Всіх перевірила
-
Добрий вечір!! Заповнюю профайл на номінацію і ось таку видає помилку - я знаходжусь в Манітобі, а чоловік ще в Україні. Що з цим робити? Чи можна це ігнорувати? Чи пропустить далі мене система? Дякую
-
Страховку ви маєте на увазі health card? Це ж не зовсім страховка