Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Ми з чоловіком якраз заповнюємо аплікацію на ознайомчий візит. Зараз ми якраз даємо відповіді на останні питання ( чому хочемо саме в Манітобу, чому вибрали саме цю провінцію і т.д. ). Чи багато потрібно розписувати? Чи краще коротко але по суті? Дякую!
-
Дякую! Звичайно краще спробувати всі варіанти ніж просто сидіти та чекати особливо в часи коло нічого не зрозуміло коли повернется до норми.
-
Ніхто не забороняє розглядати інші провінції. Поки незрозуміло, що буде швидше. Багато хто стукає в різні двері з надією, що якісь та відчиняться. Знайомі он нещодавно отримали запрошення від Nova Scotia подавати на номінацію. Просто пам"ятайте, що одночасно подаватись на номінацію в дві провінції не можна.
-
Для того, щоб здійснити ознайомчий візит в Манітобу, ви повинні приїхати в Канаду за візітерською візою (як «турист»). Канада на державному (федеральному) рівні зараз має обмеження щодо в’їзду сюди «туристів». Манітоба, як частина Канади, дотримується цих обмежень. Ні, якихось інших правил для тих, хто приїздить на ознайомчий візіт, поки що не зробили. Варіант «скайп-інтервью» замість візиту теж поки що не є реальністю. Ви можете подавати заявку до КУК і пройти перший етап, до отримання запрошення на візит. І далі - чекати. А можете розглядати інші варіанти, справа ваша.
-
Дякую!
-
Я це розумію, але також хочу зрозуміти усі моменти та варіанти як зараз розглядаюсь анкети. Та зрозуміти скільки часу все це займає в сьогоднішній ситуації
-
Дякую
-
Так, тут є Dmytro Malyk.
-
Дякую! А вони є у цій групі? Чи не підкажете відповідають на питання чи краще питати за електроною адресою?
-
Наскільки мені відомо, ніяких змін у програмі не було. Усі просто чекають. Можливо у офіційних представників КУК є більше інформації.
-
Тобто в зв’язку з вірусом не зробили ніяких інших правил ніж просто чекати. Коректно я розумію? На разі розглядаю варіант чи подавати заявку чи розглядати інші варіанти. Дякую за відповідь!
-
КУК розглядає заявки і видає запрошення. Але у зв'язку з обмеженнями на подорожі здійснити такий візит наразі неможливо. Усі чекають коли вирішиться ситуація з вірусом.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як зараз працює програма Exploratory Visit. Дякую!
-
Ну якщо відгуки роботодавця важливі, це вже краще. Просто чотири роки займав одну інженерну посаду, а по факту виконував багато інших функцій, які мені більш цікаві та перспективні. Думаю роботодавець підтвердить без проблем виконувані мною обов'язки. А Вам бажаю вдачі у всіх задумах)