Імміграція до Манітоби
-
Тобто в зв’язку з вірусом не зробили ніяких інших правил ніж просто чекати. Коректно я розумію? На разі розглядаю варіант чи подавати заявку чи розглядати інші варіанти. Дякую за відповідь!
-
КУК розглядає заявки і видає запрошення. Але у зв'язку з обмеженнями на подорожі здійснити такий візит наразі неможливо. Усі чекають коли вирішиться ситуація з вірусом.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як зараз працює програма Exploratory Visit. Дякую!
-
Ну якщо відгуки роботодавця важливі, це вже краще. Просто чотири роки займав одну інженерну посаду, а по факту виконував багато інших функцій, які мені більш цікаві та перспективні. Думаю роботодавець підтвердить без проблем виконувані мною обов'язки. А Вам бажаю вдачі у всіх задумах)
-
ну я ще не в Канаді, очікую на відкриття кордонів. Думаю Ваше питання адресовано саме з занятістю по Канаді. Нажаль, я Вам не дам на нього відповіді. Я працював в науково-технічному центрі, там все пов'язано з наукою хоч частково, а посади всі і подавно. Я Вам просто для прикладу показую, що часм назва посади, не завжди відповідає виконуваним обов'язкам у звичному для нас вигляді, тому підтвердженняім досвіду є саме референс /довідка з переліком обов'язків.
-
Я пройшов по провінційній програмі за допомогою КУК як інженер механік 2132, офіційна посада в Україні "молодший науковий співробітник". Брав довідку з відділу кадрів де сам описав всі обов'язки на всіх посадах, та довідку з бухгалтерії, щоб підтвердити що я за то гроші отримував.
-
Цікаво, хіба в трудовій розписані обов'язки апліканта?! Трудова хіба що може підтвердити вашу посаду. Замість трудової в мене була довідка з відділу кадрів, де таж сама інформації, що і в трудовій, а отримати її легше.
-
Але вони не роблять усе за вас, вони роблять тільки свою частку, тому вам потрібно бути ініціювати процесс, трохи форм позаповнювати, та сканером погратися + переклад зробити та загрузити до своєї аплікаційної форми на сайті WES))) Це не важкий процесс, щоб наймати консультантів 😜
-
Вже тут. Я поки на шляху до інженерської посади. Працюю в будівельній компанії. Але в загалі можливість така є і наші люди працюють інженерами в різних сферах тут.