Імміграція до Манітоби
-
Я пройшов по провінційній програмі за допомогою КУК як інженер механік 2132, офіційна посада в Україні "молодший науковий співробітник". Брав довідку з відділу кадрів де сам описав всі обов'язки на всіх посадах, та довідку з бухгалтерії, щоб підтвердити що я за то гроші отримував.
-
Цікаво, хіба в трудовій розписані обов'язки апліканта?! Трудова хіба що може підтвердити вашу посаду. Замість трудової в мене була довідка з відділу кадрів, де таж сама інформації, що і в трудовій, а отримати її легше.
-
Але вони не роблять усе за вас, вони роблять тільки свою частку, тому вам потрібно бути ініціювати процесс, трохи форм позаповнювати, та сканером погратися + переклад зробити та загрузити до своєї аплікаційної форми на сайті WES))) Це не важкий процесс, щоб наймати консультантів 😜
-
Вже тут. Я поки на шляху до інженерської посади. Працюю в будівельній компанії. Але в загалі можливість така є і наші люди працюють інженерами в різних сферах тут.
-
Так
-
Трудової не треба. Було достатньо референса від начальника, копії трудового договору та довідки з відділу кадрів, що дійсно такий працював з такого-то числа.