Імміграція до Манітоби
-
Головне не спішити, щоб не наробити помилок.
-
Ох, точно!!!! Велике дякую!!!
-
Не вказані провінція та поштовий код. Може у тому причина
-
Ні! Всіх перевірила
-
Ви якісь свої адреси вказали українські. Ні, система не пропустить вас. Ви вже тут, то маєте вказувати канадську адресу.
-
Добрий вечір!! Заповнюю профайл на номінацію і ось таку видає помилку - я знаходжусь в Манітобі, а чоловік ще в Україні. Що з цим робити? Чи можна це ігнорувати? Чи пропустить далі мене система? Дякую
-
Страховку ви маєте на увазі health card? Це ж не зовсім страховка
-
Є й платні, є й безплатні
-
Добрий день. підкажіть як зі школами, у мене дитина 7 років. школи платні чи безкоштовні?
-
Нехай отримає work permit, щоб можна було оформити страховку
-
Таке також може бути. Загальна кількість за 2022 рік - 6300 і трошки номінацій по провінційних програмах Манітоби. Українців прибуло понад 10К, проста математика показує, що всі за перший рік не пройдуть перший етап, буде конкуренція, безумовно.
-
Не знайшов. Дякую.
-
Дякую. Вибачайте, просто дуже нервую, бо здається, що попрацюю, а потім то квоти не вистачить, то балл занадто великий буде
-
У чому саме складність підрахунку? У закріплених повідомленнях є приклади.
-
CLB 4
-
Доброго вечора! Як правильно порахувати балл у MPNP? Є декілька дебільних питань просто. Та який мінімальний CLB для NOC 3?
-
Люди, мама приїжджає в гості в січні на 3 тижні. Віза в паспорті в неї є. На робочий перміт ми не подавалися. Чи потрібно їй в аеропорту Торонто щось отримувати? Чи вона просто може йти на транзит на рейс до Вінніпегу? Бо я щось не розумію чи їй потрібно щось отримувати, бо пересадка 2:40 годин KLM летить і потім westjet
-
Ворк перміт дають у першому аеропорту Канади. По іншому ніяк
-
Тобто, іншими словами, чи можна разом із візою по CUAET отримати і Work Permit без подорожі до Канади (ну, чи не з візою, а ще якась окрема подача, але без поїздки до Канади)?
-
А підкажіть, будь ласка, віза по CUAET може бути отримана, і там же якось одразу можна попросити/податися/отримати Open Work Permit, чи OWP виключно при прибутті до Канади в місці першого прильоту?
22 Jan 2023, 05:40
3696/229835
about an hour ago