Імміграція до Манітоби
-
Вітання!!! А який візовий офіс вас процесив?
-
Ура-ура!!! Ми сьогодні отримали паспорти з PPR візами 🇨🇦🇨🇦🇨🇦💃 запит на паспорти отримали 20/10, відправили 22/10. AOR 02/06/20. Досі не віриться 🤪, якось налаштовувались не раніше весни.
-
Згоден, це ж очевидно - треба дивитися у першу чергу на вимоги, які є у NOC. Справа в тому, що у менеджерських НОКах зазвичай написано, що обов'язково потрібна освіта та декілька років досвіду у цій чи суміжній сфері діяльності. Однак на простіших професіях зазвичай є формулювання на кшталт: "A university degree or college diploma in a program related to the product or service is usually required." - тобто бажано, але не обов'язково.
-
Іра, виходить ми з вами колеги, я маю NOC 0124
-
є така штука, а ще треба дивитись по конкретному NOC, моя офіційна посада була Marketing Manager, але по вимогам для того щоб працювати в менеджером по цьому NOC, потрібно мати диплом університету по цій спеціальності або кілька років у цій спеціальності. У мене не було освіти в Маркетингу, ні необхідних років досвіду. Сертифікати і курси не підходять. Тому не зважаючи на те, що моя позиція звучить як менеджер, я вибрала інше NOC 1123 яке також відповідає моїм обовязкам і де не має вимог по освіті. В пояснювальному листі пояснила чому так. Читала про багато випадків саме по цьому NOC 0124, люди отримували відмови на федеральному рівні або через NOC mismach, або через те, що не було потрібного досвіду або освіти.
-
Ось вам один з таких прикладів - провінційна програма Саскачевана. Має чітку вимогу щоб досвід роботи був відповідним до освіти
-
Добре, дякую
-
Зрозуміло. Я теж так думаю. Дякую!
-
Після отримання ITA коли заповнюється профіль, там буде розділ personal history, куди можна вказувати всю свою діяльність, навіть якщо немає на те документального підтвердження. Просто ця частина не впливає на ваші бали. А от education and work experience, за які ви отримуєте бали, обов'язково мають бути підтверджені відповідними документами
-
Якщо не можете підтвердити, то і не потрібно вказувати. Тому що коли ви отримаєте ITA, ви будете змушені усе що вказали підтвердити документально. Якщо ви вкажете курси і вам за них нарахують бали, а потім не зможете документально це підтвердити, то ці бали просто знімуть.і якщо нові бали виявляться нижче вибірки - отримаєте відмову