Імміграція до Манітоби
-
Добре, дякую
-
Зрозуміло. Я теж так думаю. Дякую!
-
Після отримання ITA коли заповнюється профіль, там буде розділ personal history, куди можна вказувати всю свою діяльність, навіть якщо немає на те документального підтвердження. Просто ця частина не впливає на ваші бали. А от education and work experience, за які ви отримуєте бали, обов'язково мають бути підтверджені відповідними документами
-
Якщо не можете підтвердити, то і не потрібно вказувати. Тому що коли ви отримаєте ITA, ви будете змушені усе що вказали підтвердити документально. Якщо ви вкажете курси і вам за них нарахують бали, а потім не зможете документально це підтвердити, то ці бали просто знімуть.і якщо нові бали виявляться нижче вибірки - отримаєте відмову
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, стосовно профілю ЕЕ. (Я головний аплікант) У мене є освіта бакалавра та магістра підтверджені WES, але не по робочій спеціальності. Також є сертифікат з курсів по спеціальності, але не підтверджений WES. Потім 10 років досвіду по одній спеціальності (такій, як на курсах). Я в профіль вписувала все це. Але сумніваюся, чи потрібні там ці курси, якщо вони без підтвердження. Я ніяк не можу їх підтвердити, окрім перекладу цього сертифікату на англійську. То може, видалити їх з профілю?
-
У тому і справа, що між контрактами є перерви по 3-4 місяці. Це специфіка спеціальності. Коли я не на роботі, то по суті безробітний. Не знаю як мені тепер бути. Чи можливи додати якесь LOE чи мене сама система не пропустить при режстрації, якщо я буду вказувати стаж контрактами по 3-5 місяців і не наберу 24 за 5 років?
-
Друзі, для подачі на номінацію від Манітоби потрібно показати 2 роки досвіду за останні 5 років, так? І стаж роботи менш ніж 6 місяців на одному місці не зараховується? Справа в тому, що я працюю контрактами і деякі по 3.5-5.5 місяців. Без цих контрактів я ні як не наберу 24 місяці. Але якщо я працював 3 контракти поспіль у тій самій компанії і візьму реф, де буде вказано це, то можно якось інтерпретувати і зарахувати у робочий стаж? Дякую!
-
Тобто, їх «приймають пачками» тому, що є бюджет на біженців, який треба освоїти? Ні. Їх приймають (в обсязі лімітів на кількість) тому, що Канада проголосила, що вона гуманістична країна і буде їх приймати. Ну, в обсязі лімітів, а не всіх бажаючих біженців світу пачками. Прийняття біженців ніяк не пов’язане з імміграцією та видачею/не видачею туристичних віз.
-
Ваша думка базується на популярних міфах в основному. Біженців перевіряють також. Вони чекають по 4-5 років в тимчасових таборах, поки їм дозволяють приїхати до Канади. Це якщо говорити про біженців, які є спонсоровані або урядом або приватно. Так, завжди є ризик помилок, але не тільки саме в кейсах тих біженців Не дуже розумію, про які великі гроші на біженців йдеться?