Імміграція до Манітоби
-
Як показують кілька випадків з цього ж чату та поза чатом, візитерську візу отримати можливо у цей період. Однак, є ризик, що якщо візу видадуть "разову", то термії дії вийде, поки відкриють кордони Канади. Сьогодні мій роботодавець повідомив, що в офіси не повертаємось мінімум до квітня вже точно. Раніше "точно" було до січня, але зараз все помінялось через другу хвилю, яка вже в рази більша, ніж перша
-
Я б на вашому місці до відміни обмежень на перетин кордону ніяких активних дій не робив би.
-
Привіт всім «майже візітерам» Впевнений що я не один такий,тому цікава Ваша думка. Аплікацію на турист візу подав ще на весні,біометрію пройшов у червні і далі тиша... не відмови,не погодження. Бачу що нові аплікації розглядають ,тому виникло декілька питань: - є ще хтось хто чекає на свою візу з весни? - чи є сенс відмінити аплікацію і пере податись на візу зараз по новому?
-
ну різниця між тими, хто очікує іммігрантських віз, та тими, хто ще не був на візиті, величезна. Адже "майже іммігранти" вже майже на валізах до Канади, в той час як для "кандидатів на візит", Канада поки що "терра інкогніто" і можна переключитись на імміграцію, скажімо, до Нової Зеландії чи Австралії
-
я вірю :) але до чого часу буду нервувати!
-
та немає припущень. я вам про одне, а ви мені про інше :) Ключовий месседж - завершити процесс. Бо дивишся - тому дали, цьому дали, іншому дали, а ти все чекаєш. мимоволі починаєш думати, що в тебе щось не так. ось і усе. І як оце відчуття хочеться придушити
-
ну це все зрозуміло. аплікант сам усе знає, розуміє і т.д. Я кажу про інше - немає завершеності процесу і на це ніякик сам аплікант вплинути не може. Ось вам звичайні приклади - розгляд справ йде не по черзі і люди з 2020 року вже отримали ППР а люди з 2019 - ні. І я це не про Україну, а про увесь світ кажу. Друге - комусь роблять секуріті скрініг , а комусь ні. І оце все НЕ залежить від апліканта. Саме тому хочеться завершити процесс, а потім спокійно спати :)