Імміграція до Манітоби
-
То не імміграція, а адаптація. Мені не хотілося б, щоб цікаві обговорення залишалися у приватних повідомленнях, тому й обговорюю тут. Можливо, комусь ще знадобиться, тому що усі користуються телефонами та інтернетом. Вас же ж ніхто не примушує брати участь у дискусіях, які вас не цікавлять, до того ж сильно у офтоп не пішли, усе в контексті Канади, а інших україномовних канадських чатів я не знаю.
-
Шановні учасники, тільки мені здається, що чат перетворився з корисного ресурсу з інформацією про ІММІГРАЦІЮ, на «болталку» про життя в Канаді?! Я впевнений, що вартість Інтернету в Канаді, а також нездатність деяких гаджетів працювати з місцевими мережами ну аж ніяк не може вплинути на рішення іммігрувати саме до Канади. Давайте поважати один одного і не писати про все, що заманеться. Для цього є купа інших чатів. Дякую. Бережіть себе!
-
Згоден, самому не дуже приємно піратити, однак коли рахуєш, що це займає значну частину від сімейного прибутку, то доводиться. Звичайно ж, коли матиму таку змогу, то купуватиму усе офіційно. Щодо тарифів - цікаво, в Україні зазвичай таке не прокатує, особливо з інтернет провайдерами. А стосовно електронних книжок та ігор - взагалі круто, не знав про таке. Оце я розумію бібліотеки.)
-
Мені особисто легше купляти чи підписатись на сервіси від Amazon Kindle, Audible, Spotify, Office 365, Netflix, Prime etc, ніж вигадувати, як обійти. Ну і плюс приклад для дитини, яку в школі вчать, що скачування фільму чи пісні з інтернету - це та сама крадіжка. Книжки на Amazon Kindle можна знайти або безкоштовно, якщо це класика, скажімо, або за яких 99 центів. Нові книги-бестселери що онлайн, що в магазинах коштують одинаково практично. Можна брати з бібліотеки безкоштовно, до речі.
-
Так, якщо автор ще живий ))) Пару книжок, що відносно недавно були написані, я таки купляла. Бо не могла їх знайти просто в Гуглі за «download ebub free». А розчіхляти свій припавший пилом торент було лінь. Книжка ~10 баксів, це простіше, ніж лізти в торент.
-
Канадці про торенти знають. Але останні роки не користуються, бо є Нетфлікс, Прайм, Крейв, Дісней плас - все це коштує копійки. Спотіфай для музики, безкоштовний. І я вже торентами не користуюсь з цих причин. Чула, що бувало, приходили людям повідомлення від провайдера «ви качаєте піратський контент, ко-ко-ко, повідомляємо, шо це може бути незаконно». Але про випадки прям судових тяжіннь та штрафів не чула, бо згідно канадському законодавству для себе особисто можна користуватись будь яким контентом. Незаконно розповсюджувати (тобто роздавати на торентах. А качати - норм). О! Згадала. Книжки електронні я й досі піратські качаю.