Імміграція до Манітоби
-
я так зрозуміла сенс питання- що людина не боїться холодної та довгої зими, але переймається, як в цей час організувати дітей та їх активність. Принаймні, саме це питання мене теж зараз турбує найбільш (як частина їхньої швидкої соціалізації). Я- ще та social bird, знайду себе будь-де, але про дітей, особливо в умовах зими та локдауна, дуже переживаю
-
Я розумію, що Одеса ( де я зараз живу ) майже Маямі , але клімат це добре, а майбутнє для дітей - це зовсім інша справа . Чому MB - тому що за віком інши провінції мені буде важко , а за фахом я Transportation Manager зі стажем майже 22 рока ( мені 43) робив багато часу у міжнародних логістичних компаніях, а Вінніпег - цє великий транспортний хаб в Канаді і я вважаю, що в змозі знати там роботу за фахом ( чи я помиляюсь ? )
-
-
"Тяжка і холодна зима" то вам так здається з України. Якщо дивитися на усю Канаду, то хіба тільки в Британській Колумбії зими як такої майже нема. Альберта, Саскачеван, Манітоба - зими одинакові приблизно, хоча в в Альберті (Калгарі) доволі багато відлиг та перепадів температур/тиску, що багато кому не підходить. Якщо говорити про столицю Альберти Едмонтон, то той той самий Вінніпег практично
-
Вітаю, шукав у Гугл діючи форуми про життя у MB, не знайшов жодного активного форума, будь ласка, поділитись посиланнями на діючи форуми:) Цікавлять питання, як діти ( дуже активні 10 років та 15 років)переносять таку тяжку и холодну зиму , що роблять батьки, поради життя в MB, для тих хто дійсно бажає жити у цієї провінції, а не вважає її тільки місцем висадки у Канаду.
-
Вже бачу оголошення на ОЛХ: Активний носій коронавіруса. Заражаю вас із 100% гарантією або повертаю гроші😊
-
Добрий вечір. Я читала, що люди вже двічі хворіли на ковід, імунітет виробляється десь на півроку, на жаль(
-
Вам подарують примірник такої на лендінгу