Імміграція до Манітоби
-
Вже бачу оголошення на ОЛХ: Активний носій коронавіруса. Заражаю вас із 100% гарантією або повертаю гроші😊
-
Добрий вечір. Я читала, що люди вже двічі хворіли на ковід, імунітет виробляється десь на півроку, на жаль(
-
До речі, а чому б не пускати тих, хто вже перехворіли ковідом, мають підтвердження, тести, лікарняні і т.д., адже потенційно такі люди не несуть ніякої загрози суспільству
-
Поки що немає змін в обмеженнях на прибуття в Канаду, на жаль.
-
Отже, профіль ЕЕ активний, віза активна, дружина готова вже завтра на візит. Часу залишилось до квітня 2021 поки діє віза. Десь чули що до нового року не будуть пускати туристів? Чи щось чути у вас?
-
Прийдеться зачекати, потрібні дані серта аелтсів, а його курєром відправили, дочекаємось і завтра дружина продовжить ЕЕ
-
Прикольно, не знав
-
Вам подарують примірник такої на лендінгу
-
А ще канадський блогер J.J. McCullough зробив цілий детальний гід Канадою: thecanadaguide.com/
-
Знайшов класну книжку на офіційному державному сайті Канади - рекомендую! Називається “Welcome to Canada”. www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/pub/welcome.pdf
-
Здається пропустило, тепер треба по новому заповнити. Поїхали
-
Так. Здається багато аплікантів з таким статусом. Залишається тільки сподіватися що 30 жовтня будуть гарні новини і дозволять їхати.
-
отримала ще в вересні, все пройдено, залишився тільки фінальний результат як і в багатьох інших аплікантів.🤞
-
отже профіль ЕЕ знову активований
-
Notes ще не отримали?
-
І мені Лондон на вебформу надав формальну відповідь без жодних деталей( чекала на цю 3 тижні від дня звернення. Довелося вдруге замовляти ноутси, щоб дізнатися, чи щось з кейсом відбувається, чи він там просто лежить і чекає, поки Лондон чергу з сімейного спонсорства опрацює
-
в моїй ситуації в вебформі сказали, що доступу до моєї аплікації у них немає, оскільки файл знаходиться поза межами Канади, і порадили надіслати вебформу до Лондонського візового центру. Лондон на мій серпневий запит відповів аж тепер у жовтні, рівно через 2 місяці, типу майте терпіння ми працюємо, і жодної інфо по моєму файлу. а в кол центрі порадили написати їм на почту, і сказали які етапи ще не пройдено. Далі я замовила GCMS notes, це все я робила після того як пройшло 6 місяців із дня подачі. тобто до того про статус нічого не цікавилась.
-
Вітаю!!! Вам достатньо цього результату?
-
Вітаю!
-
Сьогодні прийшли результати апеляції по аелтсам дружини, підняли W на 0.5. Кому цікаво на майбутнє - варто пробувати.
22 Jan 2023, 05:40
37498/231827
36 minutes ago