Імміграція до Манітоби
-
Upd WestJet відмінив рейс)
-
Добрий вечір! Заповнював цю анкету декілька днів тому. Скажіть будьласка, сьогодні будуть волонтери у аєропорту Вінніпега? Прилітаю за 4 години. Щиро дякую за відповідь!
-
Теж помітив, що на сайті є інформація про нерухоме майно. З тих, хто зараз в процесі, мабуть ви перші хто написав про додавання оцінки нерухомості. Підкажіть, який саме документ ви додавали і як взагалі вам вдалося звідси зробити оцінку нерухомості? Як взагалі відбувається ця процедура? Буду вдячний, якщо опишете свій досвід у цьому. Можна у пп, якщо так зручніше.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, для подачі заявки на продовження study permit для дитини 10 років в IRCC порталі необхідно створювати йому власний акаунт?
-
По іншому не працює.
-
В сім'ї тільки один з родини подається на ПР. Решта йдуть автоматично - за умовою включення іх до аплікації головного апліканта.
-
Доброго дня! А якщо нічого не давали? У мене на руках немає ніякого документу, є лише чеки в яких вказано кількість відпрацьованих годин, сума заробітної плати, сума податків. Контракт обіцяють підписати лише через 3 місяці. Таке працевлаштування взагалі буде враховуватись для отримання PR? Робота full time. Дякую!
-
Навіть не знаю, можливо у нас різні ситуації, може потрібно аргументувати чимось вашу потребу, якщо немає вагомих причин то вони так і відповідають.
-
Доброго дня ! Який район краще обрати? Також, можливо тут майстри бровисти Яка там обставина з бьюті сферою? Будь ласка поділіться своїм досвідом Чи швидко знайшли працю? Дуже дякую заздалег🤍
-
Вам на всі листи приходила однакова відповідь? Я написав два листи, на перший була стандартна відповідь, що моя заявка в пріоритеті, а ось на другий вже відповіли по іншому. Що передали мою інформацію в офіс і розглянуть як можна швидше, побачимо як це вплине).
-
Доброго дня, Нижче дублюю правила чату: «Імміграція за підтримки КУК Manitoba, CUAET, віза, біо, work permit, переліт, медицина і т.д. Мова спілкування українська та/або англійська. Інформація для ознайомлення щодо імміграції в Манітобу: telegra.ph/Useful-Links-for-Ukrainians-09-18»
-
Моє повідомлення видалено?