Імміграція до Манітоби
-
А тільки Дмитру можна відповідати? Питання до нього, бо вам цікава його особиста думка, чи вам взагалі цікаві думки волонтерів імміграційного комітету КУК (і тоді інші волонтери теж велкам відповісти на ваше питання)? ))
-
Дмитро, як на вашу думку, чи у зв'язку з закритими кордонами не зміниться еміграційна програма Манітоби, а візити взагалі відмінять?
-
Вже студентам можна, а нас як не існує. Стільки років, грошей та сил на імміграційний процес... Хоч би сказали щось, скільки нам чекати
-
Ну щодо туристів, то тут все логічно і зрозуміло. А от чому вони не послаблюють обмеження для лендінгу іммігрантів не зрозуміло, особливо враховуючи що вони почали знову видавати CoPR аутлендерам.
-
На жаль, ця новина ще раз підтверджує, що особливо сподіватись на відкриття кордонів для туристів у 2020 році, скоріше за все, просто марно.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2020/10/government-introduces-new-border-measures-to-protect-canadian-public-health-provides-update-on-travel-restrictions.html
-
Ну, цього разу пощастило сімейному спонсорству та трохи студентам... коли вже на вулиці PNP аплікантів буде свято?
-
через півгодини будемо знати ))) Думаю, якби було щось добре, то навряд чи би збирали прес-конференцію. хоча побачимо
-
Як гадаєте, чекати чогось доброго чи навпаки?
-
www.newswire.ca/news-releases/media-advisory-ministers-mendicino-hajdu-and-blair-to-make-announcement-regarding-covid-19-border-measures-and-an-update-on-travel-restrictions-890393997.html
-
Зрозуміло, обираю лише IRCC. Дякую всім за відповіді!
-
Ми нікого не додавали
-
Якщо у вас не запитували, то інших отримувачів вказувати не треба. Достатньо вказати, що оцінюєте освіту для іміграції в Канаду, тобто IRCC. Мені до речі, повернули лише дипломи, однак ECA репорт є лише у PDF.
-
Мій особистий досвід- я додавала лише IRCC
-
Друзі, доброго дня всім! Заповнюю анкету на сайті WES і тут є можливість додати декількох одержувачів. Чи потрібно додавати Government of Manitoba, якщо я планую спробувати отримати підтримку КУК і оселитись у провінції? Дякую
-
Оскільки було також кілька запитань про імміграцію через навчання, то ось відео також. Тут досить детально все розписано та показано, крок за кроком. Будь ласка, зважте, що в умовах COVID-19 є певні обмеження щодо приїзду до Канади, а тому слідкуйте за сайтами коледжу чи університету, який ви обираєте. Частина навчання зараз проводиться онлайн www.youtube.com/watch?v=jS-K_QuYvqo&t=350
-
До уваги як і чинних аплікантів на ознайомчий візит, так і тих, хто тільки планує почати свій шлях до Канади: Оскільки за останніх три дні я отримав більше десятка різних питань щодо візиту та імміграції, будь ласка, перегляньте відео з описом, що таке візит та з яких кроків складається імміграційний процес www.youtube.com/watch?v=l5n0LFWa67w&t=100s Також заохочую ділитись своїми питаннями як тут в каналі, так і в нашій фейсбук-групі. Багато з учасників цих груп-каналів, вже пройшли або увесь шлях до Канади, або перебувають посередині шляху чи завершенні, а тому вони вам допоможуть знайти найкращу відповідь.
-
Саме так
-
Щоб стати перманентним резидентом треба пройти процедуру лендінгу, а щоб її пройти треба прилетіти в Канаду. А щоб прилетіти в Канаду з цим наміром треба, аби CoPR був виданий до 18 березня. Тобто, всі інші нові імігранти мають чекати послаблення тревел рестрікшенз
-
Тю, тут пишуть, що: Foreign nationals arriving from the U.S. may be able to enter Canada for non-discretionary (non-optional) travel purposes. www.canada.ca/en/public-health/services/diseases/2019-novel-coronavirus-infection/latest-travel-health-advice.html Стосовно громадян та резидентів Канади - то звісно ж дадуть повернутися, пройшовши обсервацію, якщо людині не потрібна термінова медична допомога.
22 Jan 2023, 05:40
37629/231594
10 minutes ago